like seriously,, diye memang hot!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 15, 2011

like seriously,, diye memang hot!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

korang!!!
korang pernah tengok MOTOR GP tak???
giler ar,, aku memang tengok penunggang ni macho giler,,,<< kalau suke aku siler join motogp,, hek3
ok,, ni salah sorang yang machoest of all la,, kuang3
yang hot dah ade kat malaysia,, tunggu pe lagi,, CLICK HERE NOW!!!

Driven to get ahead: Motorsports@Petronas Program is now on Youtube! Catch this week’s episode featuring MotoGP rider Ben Spies aka ‘Elbows’ and see what he had to say during his visit to KL… enjoy!
korang tak rase ke mat salleh ni macho, smart and berani mati like the pengebom bagai,,????

aku jarang-jarang je tengok benda-benda sebegini,, yang aku biasa tengok hanyalah mat rempitz di jalanan,,
so aku rasa agak pelik jugak la kan,, pelik amat gitu lah,, persoalannya,, 

KENAPA MEREMPIT SEDANGKAN BOLEH DAPAT DUIT BERIBAN DENGAN LUMBA HALAL .. << ade ek istilah halal??

kepada mat remps and minah remps,, pe kate korang join moto gp nih,, confirm korang menang,,, kih3
dah korang kan pelumba berani mati gitu,,, jangan jadi mat sempit macam dalam citer tu sudah le yer,,,
korang berminat tak nak tengok video pasal MOTOGP PETRONAS nih???
confirm nak kan??? kan3???

SENANG AMAT

CLICK HERE NOW!!!!
:D
 

2 comments:

  1. tulah masalahnya.ala..nk lmbe halal ni modal bukan kecik.nk kna training kaw2 br leh jd pro.ble la nk ade moto besar cmtu.cita2 mse kecik dlu nk jd racer moto gk.hahaha..

    ReplyDelete
  2. @aReLaN usaha tangga kejayaan,, daripada mati katak n meringkuk dalm jail,, baik la bawak motor dengan berhemah,, :D

    ReplyDelete