minat seni sila join,, kalau tak join rugi ku jentik2 korang! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 31, 2011

minat seni sila join,, kalau tak join rugi ku jentik2 korang! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,,, wah,, dah 31 december 2011!!!!!!!!!!!! o mei!!! aku satu hapa pun azam 2011 tak menjadi,, alaaaaa,, ok,, azam 2012...

SEMPURNAKAN AZAM 2011... done :D

merujuk post title di atas,, ada tak sapa-apa yang minat seni,, ada kan,, eleh,, tak nak ngaku, yang korang dok bagi feebies bagai tu,, header la,, icon la,, doodles la,,, kan??? wekkk,, so,, ngaku sekarang sebab aku tau tau,, hahaha

contest ni ada 4 easy steps,, seriously muja dah try dye saaaaaangat best!!!! koran just kena click-click suka harti kauorang jer ye,,, muja asyik gelak je wat benda ni,, kih3... ok,, 
  1. korang kena CLICK HERE dulu,,,
  2. then korang click JOIN THE CONTEST kalau tak silap,, ala,, korang akan jumpa dulu,,
  3. after that,, korang akan diberi kotak-kotak,, kotak-kotan tu korang kena click je,, then,, korang sudah mencipta tones korang sendiri,, o yeah,,, dye sangat best!!!!
  4. after that,, korang akan berpeluang cipta wallpaper sendiri plak,, gambar dorang dah sedia,, korang just kena click2 je,, done,,
  5. last part yang paling best,, korang leh download masterpiece korang tu dalam hp korang!!!
hahahhahahah!!!!!

contest ni sangat cools and best!!!! seriously korang kena join sebab muja pun dah join,, hahaha!!!!

 

No comments:

Post a Comment