monyet dan kucing pen drive on sale!!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 28, 2011

monyet dan kucing pen drive on sale!!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, muja ade offer hebat giler untuk peminat gadget yang stylo,, rugi weh korang tak grab one dulu,, ti korang leh la show off and tunjuk kat kawan-kawan korang,, cakap beli online,, kih,, terbeliak no mata dorang nanti,,,

 kalau ikut kata gumiho dalam citer my girlfriend is a gumiho tu,,, fashionista!!! hehe,, ok,, bayangkan mi ho cakap camtu kalau korang dapat satu benda coooooolz giler nih,, it will be a phenomena soon,, yes,, i guarantee,,,, CLICK HERE TO PURCHASE,,, huuuuu,,,,,,
yang ni pink!!! omei!!! memang cute sangat,,, perghh gitu,,,, kalau sangkut kat beg satchel korang ni ok gak,, hek3
ni ni muja rasa sesuai and secocok sekali untuk boys,, k boys,, kalau korang nak jadi boys yang jadi idaman girlz like ehem,, muja la,, ahaks,,!!! kidding,, korang kena dapatkan yang ni,, sebab dye saaangat coolz..
yang kod M6 ni memang lain dari yang lain la kan,, dye gabungkan merah ngan pink,, so,, both genders,, boys and girls can have this,, :D

bukan style beruk je ade,,, kucing pun ada,,, kucing adalah haiwan kesayangan RASULLULLAH,, teet,, saje tambah info,

baaaaaaaaaanyak lagi warna lain yang ada,, korang boleh pilih sepuas hati,, kalau dalam dialek kelanatannya,,, buleh patey pileh,,, buleh tehey nok pilih,, tak dok oghe nok mughih! hahaha

bab harga memang product yang ni tiada tandingan,, BACA NIH,,
MAD Deal of the day: RM45 instead of RM75 for 8GB Cute Cartoon USB Pen Drive (1 Unit) from Cartoon USB Pen Drive, Taman Midah [40% OFF]

JADI KORANG DAH JIMAT RM30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak banyak korang cakap???? omei,,,

ape lak yang akan korang dapat dengan RM45 ni?? bace yang ni plak,,,

What You'll Get

  • 8GB Cute Cartoon USB Pen Drive (1 Unit)

  • 16 designs to choose from

  • 6 month warranty

  • Free delivery to Peninsular Malaysia


free delivery tu yang penting,, 6 month warranty lagi,,, perghhh!!!! sorry k yang dok kat sabah and sarawak,, korang just kena tambah RM5 sahaja untuk penghantaran,, :D

korang dah rasa berminat???? apa ek yang korang nak kena buat??? baca yang bawah ni pulak :D

Conditions

  • Redemption Period: 21 December 2011 - 30 December 2011
  • Last day to order: 30 December 2011 TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI!!
  • Unlimited Purchase & Redemption per person
  • 6 month warranty; terms and conditions apply
  • Free delivery to Peninsular Malaysia
  • Postage charge of RM5 applies for delivery to Sabah & Sarawak (flat rate)
  • Delivery will take around 4 working days from 13 January 2012
  • To redeem, email Cartoon USB Pen Drive at wooising_seah@hotmail.com with your Name, Contact Number, Delivery Address, Voucher Code, Voucher in attachment, and Item Code to place your order
  • Subject of email should be "MilkADeal - Cartoon USB Pen Drive Redemption"
  • For enquiries, please email Cartoon USB Pen Drive or call +6012 387 9633 (Wooi Sing)
  • Strictly no calls after redemption period ends
  • How to redeem this deal:
    • 1) Buy this voucher
    • 2) Get your voucher in your account ie "My Stuff" at MilkADeal
    • 3) Email Cartoon USB Pen Drive with required details to place your order
    • 4) Wait for confirmation from Cartoon USB Pen Drive
    • 5) Look forward to cute storage!
  • See the rules that apply to all deals.

sekali lagi muja nak ingatkan,, TINGGAL 2 HARI SAHAJA LAGI!!!!!!!
GRAB ONE HERE NOW!!!!!!!!!! :D
 

No comments:

Post a Comment