Lirik Cari Jodoh By Wali Band - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 10, 2011

Lirik Cari Jodoh By Wali Band

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ok. mud muja sekarang, mud gatai nak kawin bile tengok kawan yang same umur dah kawin n dah ade anak. hahaha. tak salah kan?? kih3. gedik sungguh aku sekarang.

disebabkan mud yang begini, elok sangat la muja share ngan korang lagu best kemain nih
layan. zass!!!!

LIRIK LAGU CARI JODOH by WALI BAND


Apa salahku 
Apa salah ibuku 
Hidupku dirundung pilu

Tak ada yang mau 
Yang menginginkan aku 
Tuk jadi pengobat pilu
Tuk jadi penawar rindu
Tuk jadi kekasih hatiku

Timur ke barat 
Selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa

Dari musin duren 
Hingga musim rambutan 
tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh Tuhan, inikah cobaan

Ibu ibu bapak bapak 
Siapa yang punya anak bilang aku
Aku yang tengah malu 
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku
Yang tak laku-laku

Pengumuman pengumuman 
Siapa yang mau bantu tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diri kekasih hatiku 
Siapa yang mau

Timur ke barat 
Selatan ke utara
Tak juga aku berjumpa

Dari musin duren 
Hingga musim rambutan 
Tak kunjung aku dapatkan
Tak jua aku temukan
Oh Tuhan, inikah cobaan

Ibu ibu bapak bapak 
Siapa yang punya anak bilang aku
Aku yang tengah malu 
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku
Yang tak laku-laku

Pengumuman pengumuman 
Siapa yang mau bantu tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku 
Siapa yang mau

Ibu, bapak
Siapa yang punya anak bilang aku
Aku yang tengah malu 
Sama teman-temanku
Karna cuma diriku
Yang tak laku-laku

Pengumuman pengumuman 
Siapa yang mau bantu tolong aku kasihani aku
Tolong carikan diriku kekasih hatiku 
Siapa yang mau

Ku tak laku laku
Ku tak laku laku
Ku tak laku laku

--------------------------------------------------

k bai :D
 

2 comments:

  1. hang g tanya pakwa hang kalu da cukup persediaan fizikal,mental,sumber kewangan ilmu agama dan sebagainya,hang suh dia masuk minang...klu hang tak sabaq nak kawen laa.... :P

    ReplyDelete