muja dah click create a page!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 29, 2011

muja dah click create a page!!! :D


ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

Dulu selalu fikir yang facebook fanpage ni is only for those yang famous macam artis and those handsome and beautiful people. now, bloggers also have their own fan pages. pergh, bloggers juga dah macam selebriti sekarang. well, sape tak kenal the famous Hanis Zalikha and the modest Maria Elena or the cutest Yuyu Zulaikha kan?

So, today i have created my own fan page also after a long time thinking whether i should or i should not. lastly, muja beranikan diri jugaklah. bukan salah pun. bukannya nak memaksa orang like pun. kalau nak like, boleh, di alu-alukan. kalau tak nak pun tak pe. fan page lain banyak lagi.


sapa nak join fan page blog muja,, harap-harap ada lah,, kih3,, kalau tak wat malu jer,, kuang3,,
nak like tak ?? CLICK HERE :)

ps- edited on 8 nov 2013 :)

1 comment: