MUJA TUNAIKAN JANJI- blog keenam yang support muja!! terjah jangan tak terjah!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 21, 2011

MUJA TUNAIKAN JANJI- blog keenam yang support muja!! terjah jangan tak terjah!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u olz!!! dah zohor ni,, aduss,, muja tak solat lagi ni,, so ni la blogger terakhir untuk hari ni yang dapat special review daripada muja,,, kih3,,, kalau korang nak dapat jugak,, CLICK SINI k,, :D

blogger bertuah kite goes to NONASANI!!!!!!!!! :d
LIFE WITH LOVE..^_^
click gambar cute mute tu untuk gi ke blog nona :D

ni lak muja dapat daripada status BLOG NONASANI,,.,,

TQ FOR VISITING HERE..0137766848 JIKA ADE MKLUMAT BOUT GA ...SEMOGA CINTA YG DILALUI SENTIASA TERJAGA KEMANISANNYA ~
DISEMBER 2011

ATTENTION..! it's a blog for sharing everYthing..everytime and whatever.. please use nice words for blogging here..or comments..k LEAVE UR FOOTPRINT PLEASE..~


berdasarkan status kat bawah header BLOG NONASANI ni,, ni mesti blog ga,, ok., memang jadi favourite muja la untuk join blog ga sebab muja suuuuuuuuuuke join ga,, korang suke tak join ga??? so,, korang kena join and follow BLOG NONASANI tau,,,

OK,, done,, nak solat then join ga banyak2,, muahahahahaha!!! :D
 

2 comments:

  1. thabnk you !!

    hheee..org last join yep..
    huhu..~
    well..
    nona pong GENG FIQRA arr....
    ahaaa..jom laahh JOIN GA !
    but..ikut mase jugaak r mujaaa...~

    lau taakk..memg jaraang JOIN....wt entriiije..hehe..
    onece again..THANX yeahh !

    ReplyDelete