MUJA TUNAIKAN JANJI- SAPE ZYASH??? :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 15, 2011

MUJA TUNAIKAN JANJI- SAPE ZYASH??? :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u olz!!!!!
hari tu muja ade janji kan,, kalau ad yang join mana-mana satu event daripada entry yang INI.. muja akan review and promote blog dye kan?? ingat tak?? kalau ade agi yang nak masuk dalam entry di blog muja,, tekanla SINI.. join mane-mane satu,,, than bagitau kat comment,, jangan tipu tau,, menipu itu berdosa,, hehehe

so ni la blog first yang mensupport muja,,,,

name blog dye ZYASH,,, dont u think that it sounds quite cool??? hehe.. ni la yang ZYASH comment hari tu,,, tq sangat2,,,, hehe,,,,


ZYASH said...







hehe, zy join yang last tu jer...btw..selamat berkenalan ye.

dah join satu per lima pun dah cukup bererti bagi muja,, at least ZYASH dah show her support for me,, tq sangat-sangat,,,, :D

name blog ZYASH tu gabungan name korang ek???? hehe,, korang nampak romantik sangat,, suke3!!!

korang nak tau tak,, header dye memang romantik,, tapi muja takleh copy,, so korang kena check it out sendiri CLICK SINI!!!! :d

3 comments: