mukmin,, aku mintak maaf... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 26, 2011

mukmin,, aku mintak maaf...

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

mukmin,, aku mintak maaf sebab dah mungkir janji,, seriously aku takleh nak lupakan benda tu,, yup,, aku dah janji tak nak cakap dah benda tu,, tapi,, aku rase cam nak gitau jugak kat ko,, ko pun tau kan aku gitau semua benda kat kau,,, bile ko dah marah-marah aku malam tu,, aku dah tersedar,, aku dah ada ciri orang munafi,,, yang telah mungkiri janji aku kat ko,, ko called lagi,, tapi time tu aku dah tak jawab sebab aku takut,, aku takut ko marah aku lagi,,, sorry sangat,,, aku tau ko marah sebab ko sayang aku,,, ko tak suke aku stress sebab benda tu kan,, aku tau min,, tapi,, aku takleh nak lupa,,, sorry,, :'(

akibat aku mungkir janji,, kite dah tak cakap seharian kan semalam,, seharian aku pegang handphone tunggu mesej daripada ko,, tapi tak sampai gak,, aku nak mesej ko sangat-sangat,, tapi aku malu,, sebab aku dah mungkiri janji aku ngan ko,,, malam tu aku beranikan diri jugak untuk mesej ko,, aku beritahu aku dah ikut nasihat ko,, aku called ko tak jawab,, aku sedey sangat amat,, aku try contact your bros,, tapi tak dapat,, dorang dah tukar no kot,,,, aku tau ko tension kawan ngan aku,,, sorry min,, aku tau aku salah,,, T_____T

hari ni baru ko mesej aku,, rupa-rupanya,, ko dah sakit kepala sekali lagi sebab aku,, sorry min,, aku tau ko tension kalau tak cakap ngan aku kan,, huhu,, tapi,, aku buat jugak,, aku mintak maaf sangat-sangat,,, aku tak suka la kita gaduh,, tak cakap,, aku tak boleh macam ni,, tak tenang weh,, dah setahun kita contact,, aku dah tak biasa tak mesej ngan ko weh,,,,

min,, ko makan ubat,, rehat k,,, aku mintak maaf sekali lagi,, T_T
 

1 comment: