Lagu DI Mujadafewa: My Heart Will Go On Lyrics by Celine Dion - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 29, 2011

Lagu DI Mujadafewa: My Heart Will Go On Lyrics by Celine Dion

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

lagu ni muja pernah nyanyi time muja gi hari kecemerlangan sekolah berasrama penuh 2009 kat pahang. time ni sbpi yang kat pahang. sorry. muja dah lupa sbpi mane. time ni pakaian muja la yang paling tak cantik. pakai seluar dengan kemeja. kuang3. lagu kemain jiwang. tak sesuai ok. time ni student dari sms machang menang. sore dye memang power giler. tak de la malu sangat time kalah. muja dengar dye salu menyanyi untuk keluarga diraja. tak tau la betol ke tak.

lagu My Heart Will Go On by Celine Dion ni sangat amatlah best. ade ke penyanyi lain boleh lawan vocal celine dion?? confirm la tak de. kalaulah muja boleh nyanyi sama macam celine dion. kidding!!! 

muja sebenarnya terfikir nak tulis entry ni lepas tengok iklan kat astro. TITANIC ON 2 JANUARY 2012. wow!!!! tapi yang muja tak sukenye. nape laaa dye suh pilih bahasa? nape tak bagi subtitles je. lagi best!!! tak suke la dengan sore alih bahasa ni,, tak feel! kalau nak dengar yang english version lak. tak paham. hek3. so enjoy lagu nih!! :D


My Heart Will Go On Lyrics
By Celine Dion

Every night in my dreams
I see you, I feel you
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life we'll always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

You're here, there's nothing I fear
And I know that my heart will go on
We'll stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and on

No comments:

Post a Comment