nak ikan segar dari laut,,?? g la tok bali macam muja,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

nak ikan segar dari laut,,?? g la tok bali macam muja,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, ni entry ke berapa ek untuk hatri ni muja pun dh lupa,, haha,, banyak sangat entry dipublish setiap hari,, yela,, sementara cuti masih hado,,,,, lepas ni dh tk bleh dah,, :(
ok,, untuk entry ni.. muja nak kenalkan korang dengan tempat dapatkan ikan segar di kelantan,,
part mane nak dapat??? g la TOK BALI, PASIR PUTEH, KELANTAN,,,

kat tempat yang muja teman sepupu muja gi beli ikan segar ni,, name dye muja pun tak ingat,, IKBM ke pebenda entah,, tapi tempat ni la mula-mula ikan dari laut naik even before gi jual kat TOK BALI yang tempat jual ikan banyak tu.. ayat keling digunakan and korang tak paham?? so,, you have to be there and experience it yourselves!!! :D

muja yang jadi photographer,, so,, tk de la muja yer,, ke korang nampak,, kalau nampak,, tandanya korang tak mandi lagi!! gi mandi sekarang!!! :D 3 jelitawan ni adalah sepupu muja,, dorang adik beradik,, kak nik, imah, kak ta,, dari kiri,, yang imah dukung tu sepupu  kecik muja,, adawiyah,, confirm cute macam mak sepupu dye,, hehe,, muja lettew :D

ok,, sorry sebab gambar ni sangat spoiled sebab sangat tak cantik and syok sendiri,, see the bag?? i bought it online,, cantik kan?? macam tuan dye ler,,, ahaks!!

o mey,,,!!!! kenapa la aku tak rotate dulu gambar nih!!! *spoiled

kaki rapat cam dok solat,, haha,,, but i love the view,, nice kan?? berangin,, adawiyah pun sedap je tdo dok kt sini,, huhuuu

muja, kak ta dan adawiyah,,, muja lagi tinggi opps!!!

muja bajet nak jadi kelasi kapal,, tak leh jamah kapal,, tali kapal pun dah kire ok la kan,, korang pernah ke sentuh bayang kapal?? hek3

ni kelasi ayu of the world,, uhuk3,,, ni versi kelasi cover comel,,, sila ignore kalau meluat,,,, atau pejamkan je mata,, :D

gambar spoiled sekali lagi sebab tidak dirotate,, ikan-ikan segar,, korang nak??? datang la kelate,, t muja bawak g tok bali k,,, muahahaha!!!

ps-banyak giler dorang beli ikan,, bekalan sebulan katanya,, kih3
 

1 comment:

  1. ikan tokbali..ada kenalan x..sbb nk supply ikan tok bali ke lipis hehe. slmat pratikum
    cg azam

    ReplyDelete