nape ada lagi gambar dye yang tertinggal???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 27, 2011

nape ada lagi gambar dye yang tertinggal????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ok,,, hal ni berlaku time aku balik gong jering,, sedey woooooooooooo,,, time tu sepupu aku tengah update,, wah update,, dye punye pictures collection,,, tetiba dye panggil aku,,,, teka nape???

DYE SIMPAN GAMBAR AKU NGAN SI DYE!!!!!!!!!!! omei,,,,,,,

aku pun dah lupa aku pernah bagi gambar aku ngan budak itu kat sepupu aku,, tak bajet lak sepupu aku tu still simpan gambar tu,, tak pe,, gambar tu pun budak tu dan gf dye dah tengok,, and dah menyebabkan persahabatan dah hancur,, yes,,!!! jealousy actually KILLS.... it is a fact ...:D

time tu aku kat kantin,, pakai baju biru,, dye baju hitam,,, kalau dye terbaca,, mati i,,, hahaha,, kot2 gf dye yang jelez kemain dengan i nih,, maybe muja terlampau baik and cute kot,, hahaha,,, aku dah geram nak menyumpah seranah dah ni,,, kih3,, sabar muja,, sabar,,, tak kan la tak cukup lagi ko menyumpah seranah budak tu,,, tapi tula kan,, tiap-tiap kali teringat,, mesti rasa air mata nak tumpah,, mula la mud jadi teruk seharian,,, kenangan pun mula la bersiar-siar dalam otak aku nih,, macam la aku tekan save,, aku dah delete la,, tapi,, maybe butang delete dah rosak kot,, tetap tak hilang weyh,,, sedey sey,,, kitorang kenal lama,, bertaun,,, tetiba lost contact sebab pompuan,, ok,, the word pompuan tu aku nak highlight sikt,,, kih3.. lawak pun ada,, wakakaka!!!!

menyesal lak aku bagi gambar tu kat sepupu aku,, nape aku bagi kat sepupu aku tu pun aku tak tau,, maybe aku memang berniat nak selamatkan KENANGAN TERAKHIR aku dengan dia kot,,, sepupu aku tu pun,, gedik gak simpan gambar tu,, then tunjuk kat aku watpe,,, ish,, terseksa batinku,, sob3,,, alahai,, kalau la aku hapuskan sekali dengan gambar-gambar lain kat bagus,, tak pasal-pasal kenangan lama kembali berputar,, huh,, tension aku,, kenangan di situ,, kenangan di sini,, bla bla bla,, padang,, bla bla,, kantin,, bla bla bla,, taman,,,,, o mei,,,,, bas sekolah,,, picc,,, stressed out!!!!!!

ape,,,???? korang nak tengok gambar tu,, err,, tak yah la,,, ti aku kena attact lak ngan hot couple tu,, gf dye kan hot,, takut gak aku kalau terbakar,, hek3... tu jela yang aku nak carut untuk hari ni,,, tc,, :D

ps- orang yang tak suke entry ni,, nak tanya,, kalau anda tak suke.. nape bace sampai ke baris terakhir????
 

No comments:

Post a Comment