nape budak kecik ni suke nangis??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 08, 2011

nape budak kecik ni suke nangis???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

mud duk kat kampung sekarang,, so,, satu pertanyaan timbul,,,

kenapa bayi ni suke nangis???

kalau ikut iklan minyak yuyi cap limau (kot).. sebab perut dorang sakit,, tapi yang aku heran tu,,, nape dorang dok sedap2 tido and tersengih-sengih di pangkuan aku tibe2 nangis??? nak kate mak dye bagi dye makan makanan basi or berbau tak pulak,, so,, cam ak logik je dye gedik nak sakit perut...

aku memang heran dan pelik la,, macam mana kalau aku dah letak minyak cap kapak+minyak yuyi+minyak mustika combined kasi power sikit kat perut dorang still nak nangis nangis dan nangis??? dah combine tu,, adulaaa,, sakit dan botak la kepala aku yang besau ni,, aiyaaaaaaa...

tengah dorang nangis tu,, aku angkat la dorang,, tapi bangun jela,, tak jalan,, yes,, aku malas,, uwaaaaaa!!! uwaaaaaaaaaaa!!! dye nangis lagi,, garu2 kepala yang tak de kutu,, aku fenim... camne nih???

lastly,, tangan aku sakit sebab bawak dorang jalan2,, tibe2 dye senyap,, rupa2nya,, dorang pun suke jalan2 dan merayau macam mukmin,, itulah jawapan nya,, ape kate aku bawak jalan gi afghanistan,, korang rase dorang nangis lagi tak???

ok,, end,, 
tak de idea nak tulis entry so aku tulis benda ni,, jangan marah ha,,, :D
 

2 comments: