nape google+ page tu tak nak timbul kat blog aku nih???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 04, 2011

nape google+ page tu tak nak timbul kat blog aku nih????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

geram btol la aku ,, aku dah buat page kat google+ tu,, then aku dah follow arahan,, yang keluar hanya petak kosong,, why3????
aku geram nih,, nape la google salu ade prob ngan aku,, padahal aku baik je ngan dye,, << tacim amat
geram nye weh,, jelez la aku tengok blog orang lain dah ade benda tu,, uwa!!!!!

sape2 nak tolong tak???
 

1 comment: