nasib baik korang ade balik,, alhamdulillah. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 01, 2011

nasib baik korang ade balik,, alhamdulillah.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

alhamdulillah syukur nikmat
malaysia maju rakyat selamat
hehe,,, muja sebenarnya bersyukur + grateful sangat bile check incik nuffnang hari ni,,

lama sangat incik nuffnang merajuk dengan muja,, iklan tak muncul-muncul kat blog muja,,
tinggal dye tulis 'ads by nuffnang' je,, sdey kan???
glitterati status menghilang tanpa jejak lama gak laa,,, sedey muja mengenangkan,, rindu pun ade gak sikit-sikit...

sekarang,, nuffnang and glitterati dah kembali ke pangkuan muja,, hehe
ni ads yang baru muncul,, alhamdulillah,,,

membership status pun dah jadi glitterati balik dah,, alhamdulillah sekali lagi,,,

thank you inchik nuffnang sebab bagi respond dengan cepat dengan ticket-ticket yang muja sent 
(rasanya dalam 3 tickets,,, banyak tak?? hehe)

tq sangat2 inchik nuffnang,, korang punye service memang the best!!! <3

1 comment: