nuffnang ni prihatin kan? :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 18, 2011

nuffnang ni prihatin kan? :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

tetiba something yang important kemain menerjah ke kotak pikiran bersawang nih,,

 LAA,, LAME DAH TAK CHECK INBOX KAT YAHOO,,

so,, godek2 la ckit tadi seribu saat yang lepas,, then nampak email daripada MR NUFFNANG,, kompom la sume MR AND MRS NUFFNANGERS dapat,, dont worry,,, hehe,, bile tengok email daripada MR NUFFNANG,, tetiba rasa terharu,, kih3,, air mata rase nak menyumbang je untuk kebanjirang kelantan,, secara tup tap tup tap nye,,, uwaaaaaaaa!!! tq for your concern MR NUFFNANG,,,

antara ayat MR NUFFNANG yang menyentuh hati jiwa dan limpa,,, sob4

If you think you are showing symptoms of dengue, please see a doctor immediately. It may help save your life.

If you think you are showing symptoms of dengue, please see a doctor immediately. It may help save your life.

So Nuffnangers, let’s work together hand in hand to prevent the spread of the Aedes mosquito and dengue!

siap bagi LINK untuk kite tambah kan ilmu pasal nyamuk penggerak bangun subuh nih,, CLICK SINI.

LUV U LA MR NUFFNANG!!! < 3
muja jugak nak berterima kasih kat ADIK MR NUFFNANG,,, sebab bagi muja satu keje yang berfaedah dalam berblog ni,,, T___T << nangis terharu
 

No comments:

Post a Comment