oo merlin.. i love you!!! < 3 < 3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 04, 2011

oo merlin.. i love you!!! < 3 < 3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku ni tak habis-habis nak kongsi citer yang aku tengok kat tb kan?? ah,, dah blog aku,, aku tulis la yang aku nak tulis dan suke nak tulis,, ye dak???
tadi aku search MERLIN kat google,, then,, aku jumpe gambar-gambar ohsem giler gaban meroyan nih
check these out!!!


inilah rupa sebenar tulang belakan citer merlin vogy the vast ni,, dari kiri guinevere, morgana, merlin, and arthur,, sempoi kan?? lain sangat ngan time muja tengok citer merlin,, hahaha


banner citer merlin pun cam dah suspen giler kan,, dari mana la dorang dapat setting castle tu ek??? cer citer nilapura gune castle ni,, baru kebabom!!! ni tak,, nampak sangat fake,, *sad


one thing about colin morgan morgan aka merlin ni,, he is so damne cute!!! i like to see his smile,, so sweet!!! korang ado ko smile yang sesweet dye?? conpom tak dok,,, hahaha

 

geram tol tengok bradley james aka arthur layan merlin si cute,, padahal dye pun sayang gak kat merlin,, tak ngaku,,, ego agogo tol,,

alamak,, muja tak jumpe gambar richard wilson aka gaius sorang dengan jubah dye,,, yang ni pun ok la kan,, daripado tak dok,, dye hensem sampai tua kan,, hehe


ni pulak kekasih hati artur,,, angel coulby aka guinevere aka gwen,,, dye best,, setia dan sayang sangat kat morgana,, princess yang jadi tuan dye,,,


ni katie macgrath aka morgana,, mula-mula dye baik,, then bile dye tau dye ade kuasa sihir dan dihasut oleh kakak dye,, dye pun jadi jahat,, dye berdendam dengan uther yang tkleh terima orang seperti dye yang ade sihir,, sian tapi jahat banyak dye nih!

ni la punca segala masalah anthony head aka uther pendragon..

umi muja cakap,, menonton merlin ada salah satu perkara penting dalam hidup dye,, haha,, dah citer ni best,, lawak,, romantik pun ade,, yang paling muja suke tetg citer ni setting dye la,, costumes dye,,, sumer gred A,, best!!! korang jangan lupa tonton kat tv3 or divauniversal,, conpom tak rugi,, menggelikan hati limpa dan paru-paru,, tak stress tengok cam citer hantu malaysia,, hehe

 

No comments:

Post a Comment