peluang jadi cam FATIN LIYANA,, sape tak mau frust menunggeng.. :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 03, 2011

peluang jadi cam FATIN LIYANA,, sape tak mau frust menunggeng.. :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

korang-korang sume!!!!!!! kenal tak fatin liyana the vogue????
tak kenal??? sila delete blog anda sekarang jugak,, hehe,, *kidding,,,
fatin liyana ni dye blogger vogue the vast,,, dye sister kepada tunang maria elena,, maria elena pun tak tau???
omei!!!!!!! gi google sekarang kalau korang tak nak rugi,, hek3,,

ari tu dye dah pergi universal studio kat singapura yang vogue giler,, pergh,, muja tengok gambar-gambar dye ngan bestie dye,, fulamak!!!!! best wo!!! kemain dye bergumbira-gumbiri,,???? kta singapore,, punyala jelez muja tengok hari tu,,, pfft!!!! nak gi jugak!!!! ha,, kan muja dah ngamuk,, bermuram durjalah muja berhari-hari sebab FL tak ajak gi melancong sesama,, majuk ye!! << walaupun dye tak kenal muja,, hek3

cuma ade 3 langkah mudah.my je tau tak?????
baca kat bawah ni,, muja kasi tulis besar-besar gitu
  1. BELI BUKU PTS BERJUMLAH RM30
  2. ISI BORANG DAN KEPILKAN RESIT
  3. MASUKKAN BORANG KE DALAM KOTAK
modal RM30 je pun,, kalau tak menang pun,, bukannya tiba-tiba buku tu lenyap,, ye dak??
tak ke senang je tuh????


then,, hari ni kemain bloggerz dok tulis,, jumpe donald duck laa,, bercuti kat singapura laa,, gi universal studio laa,, gi melawat negara singa dan negara yang berebut air ngan malaysia,, opps!!! sorry,, tersengaja,,, 
then,, muja pun godek-godek la churpchurp muja,, rupa-rupanya,, PTS bagi chance gi ke universal studio,, laa,,, ingatkan apela,, tapi,, sape tak nak weh???? aku yang tak berpeluang nak join sebab tak de mph kat kelantan ni pun tergoda bernafsu kemain,, ade ke cara aku bleh join walaupun tak de mph,, mmm T_T 
cer tengok ni,, bukak mata luas tapi jangan sampai terjojol.. buruk bebenor,, or terkeluar,, susah lak nak masuk balik,,

  • Hadiah Utama
    Pakej Percutian 3 hari 2 malam di Universal Studio, Singapura (2 Dewasa & 2 kanak-kanak)
    Tiket Bas Aeroline dari Kuala Lumpur ke Singapura
    Sony Handycam® Camcorder
    Buku PTS berjumlah RM500 
    Voucher MPH berjumlah RM300
  • Hadiah Kedua
    Pakej Percutian 2 hari 1 malam Famili (2 Dewasa & 2 kanak-kanak) di Universal Studio, Singapura.
    Tiket Bas Aeroline dari Kuala Lumpur ke Singapura
    Sony Cybershot Camera T-Series
    Buku PTS berjumlah RM300
    Voucher MPH RM200
  • Hadiah Ketiga
    Pas 2 hari untuk 2 Dewasa & 2 kanak-kanak di Universal Studio, Singapura
    Pakej Penginapan 2 hari 1 malam di Johor Bharu, Johor
    Pengangkutan ke Singapura dari hotel.
    Sony Cybershot Camera W-Series
    Buku PTS berjumlah RM200
    Voucher MPH RM100
  • 10 x Hadiah Saguhati
    1 tiket satu hari ke Universal Studio, Singapura
    Hamper buku PTS berjumlah RM50


even yang saguhati pun bleh gi singapura,, camtu je,, sapa cakap dye tak tergoda sila mengaku anda penipu bersiri,, hek3,,, 

muja just nak emphasize kat sini,,

SEMUA ORANG BERPELUANG!!!

so,, nape nak lepaskan peluang,, even FL gi sane dalam kos yang berjimat cermat,, ni pts nak bagi free,, korang nak lepas cmtu je???? click here cepat sekarang immediately now kalau korang nak alami pengalaman yang kemain tak leh dilupakan,, 

No comments:

Post a Comment