pengalaman menyanyi di nescafe kick start!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 25, 2011

pengalaman menyanyi di nescafe kick start!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!!!!!! entry pasal career nyanyian muja yang telah berlalu lagi untuk entry ni,, seriously,, muja dah tak ingat tahun bile dah,, rasanya,, masa form 1 or 2,,, peristiwa ni berlaku time NESCAFE KICK START buat kat Sekolah Kebangsaan Bukit Jawa 1,, depan rumah muja je,, so,, mestilah muja tak lepaskan untuk pergi kan?? hehe,,,

nak dijadikan cerita,, time muja pergi tu,, time dorang buat pertandingan nyanyian, muja frust amat time tengok pertandingan ni muja tak leh masuk sebab tak cukup umur,, tapi muja tetap wat muka tak tau malu,, muja mintak untuk buat persembahan je,, hehe,, betapa minatnya muja menyanyi nih,, so,, muja nyanyi lagu ni lah,, check it out!!



Rossa
Pudar lyrics

Kurasakan pudar dalam hatiku
Rasa cinta yang ada untuk dirimu
Kulelah dengan semua yang ada
Inginku lepas semua

Setan dalam hati ikut bicara
Bagaimana kalau kuselingkuh saja
Kupunya banyak teman lelaki
Sepertinya kukan bahagia
[ Lyrics from: http://www.lyricsmode.com/lyrics/r/rossa/pudar.html ]
Mestinya kau cari pengganti diriku saja
Karena kita sudah tak saling bicara
Pastikan cerita tentang kita yang telah lalu
Hanya ada dalam ingatan hatimu

Maafkan aku jika kau kecewa
Bintangmu bukanlah untuk diriku
Jika memang semua kan jadi cerita
Kutahu kau semakin terluka

Kurasakan pudar dalam hatiku
Rasa cinta yang ada untuk dirimu
Kulelah dengan semua yang ada
Inginku lepas semua

Setan dalam hati ikut bicara
Bagaimana kalau kuselingkuh saja
Kupunya banyak teman lelaki
Sepertinya kukan bahagia


best kan lagu nih?? korang bayangkan la muja nyanyi tanpa ada latihan walau sedikit,, adalah salah sikit-sikit,, tapi muja sempat jer cover,, kih3,,, tapi tetap muja rasa bangga boleh nyanyi time tu,, kih3,, lepas muja nyanyi,, orang yang tak bagi muja join competition tu terus suruh muja datang lagi malam tu untuk nyanyi

muja kemainla pergi malam tu,, tapi muja tak nyanyi dah,, muja pun tak tau kenapa,, maybe sebab kesuntukan masa kot,, tapi orang tu tak professional kot,, nape tak gitau awal-awal,, dah orang tercongok je tunggu,, huh,, geram gak malam tu,, tapi tak kisah la,, muja cool je,, :D

muja sebenarnya baru je ada kamera,, so tak de gambar nak ditunjukkan sebagai bukti,, sorry,, :D
 

2 comments:

  1. uish...bangga nye kwn blog i sorg artis.hehehe

    ReplyDelete
  2. @aReLaN aish arelan,, muja bukan artis la,, minat nyanyi je,, tu pun time kecik2,, :p

    ReplyDelete