perihal FIBOX,, credit to kak imie fatima :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 29, 2011

perihal FIBOX,, credit to kak imie fatima :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, hari ni dalam sejarah,, muja dah buang shoutmix tersayang yang dah banyak berjasa dalam my blogging career,, then muja gantikan dengan CBOX,,, korang mesti tau CBOX kan,, muja sebenarnya tak suka sangat dengan CBOX ni sebab name, blog url, tak auto,, sume kena tulis dulu,, menyusahkan sikit,, then muja tengok KAK IMIE FATIMA buat ENTRY INI,,,

muja pun cepat-cepat la jeling sampai juling kat fibox KAK IMIE FATIMA ni,,, macam best weh,,,!!! betol,, dye lagi comel dan lagi kemas tau,, tengok nih,,


nak gune fibox ni senang sangat,, mula-mula letak nama,, then link blog korang,, then click ok,, then masukkan mesej,,, yang paaaaaaaaling best,, bile kite nak send message lagi sekali,, kite just kena tulis message je,, best kan???? alaaa,, kite pun akan shout tempat yang sama je kan?? kih3,, moreover,, chey,,, fibox ni malaysian punye product,,, so,, lets support malaysian nation k,,

lepas ni muja nak letak both cbox dengan fibox selama sebulan dua,, then muja nak tengok,, yang mana people prefer menulis dalam tuh,, hehehe,, korang pun akan sokong muja kan??? so,, shout la kat shoutbox mana yang korang suka,, untuk membantu muja decide which one is better k :D

CLICK HERE TO GET YOUR FIBOX

 

2 comments: