promoting blog tutorial yang hot!!! meh hias blog!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 10, 2011

promoting blog tutorial yang hot!!! meh hias blog!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, muja nak promote blog yang ade baaaaaaanyak tutorial blog,, hari ni muja nak promote tiga blog dulu,,, ti muja jumpe blog tutorial lain,, muja promote lagi k,, :D
memang kusuka hias blog ku,, keh3

!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !
click header cute above to go to lyssa's blog :D

sapa tak kenal lyssa faizureen??? ok,, bleh la anda delete blog anda sekarang,, huhu,, lyssa ni,, nak cakap pe ek,, tak terkata la bestnye blog lyssa nih,, baaaanyak sangat tutorial dye,, kat page tutorial dye,, berjela-jela list tutorial yang korang bleh gune untuk decorate korang punye blog,, tips untuk hidup pn ade jugak,, kua3,,, go to her blog,, and you will find it veeery beautiful,,, kalau tak jumpe yang korang nak pun,, korang bleh request dengan lyssa,, lyssa pun ade wat business decorate blog,, RM8 aje,, tapi hasil nya,, insya ALLAH,, korang tak menyesal,, :D

! Belog Clara Rella !
click header cute above to go to clara's blog

ok,, next blog tutorial yang best adelah,, blog CLARA,, best kan name dye?? sebest blog nye jugak,, yang iklan churp2 kat atas tu pun muja gune dari blog clara,, time nak buat blockquote hari tu pun muja gune dari blog clara,, tapi for the background,, muja gune blog lyssa,, combine 2 tutorial dari 2 hot bloggers tu akhirnya menjadi blockquote muja yang susah amat nye la nak buat,, clara siap bagi kod yang dye gune lagi tau,, favicon tu,,, claras siap bagi kod favicon dye time muja tanye hari tu,, baik kan?? biasanya blogger yang wat tutorial tak bagi kod yang dorang gune sendiri kan.. time muja tanye kat shoutbox clara pun,, clara layan je,, sukenye!! ahaks "D

MEmorialISme_HOPE with Heartstrings
click header cun above to go to wan's blog :D

yang ni plak blog WAN HAZEL,, mesti korang dah kenal kan??? cer tengok blog wan,, pergh,,,, memang lain dari yang lain,,.. template original tu,, best3!!! time muja ade prob kat blog muja ni pun,, muja send message kat wan,, wan reply,, wah,, cam la wan tak de keje lain nak layan soklan tah pape muja tu,, baik kan wan nih?? istimewa nye blog wan ni,, kite gak bleh download macam-macam dari blog wan,, bukan tutorial semata-mata,, korang kena follow,, n godek-godek blog wan,, kalau tak,, korang rugi,, tu je nak cakap,, :D

korang tak kan menyesal,, percaya la muja,, :D
 

2 comments:

  1. suke blog wan.,laen dri blogger laki yg laen :)

    ReplyDelete
  2. waaa... thnx kq muja.. Tdik tgk kat stats tadik adik kq muja punya link.

    Thnx kq muja ^^

    Clara pown suka tgk wan hazel, dia layan je bila clara ty walaupown ntah pa pe soklan clara ty.. huhuuhh...

    kq lyssa pown best gx. Suka bce tip2 dia..

    ReplyDelete