sapa dia,,, cepat gitau!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, December 20, 2011

sapa dia,,, cepat gitau!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ok,, muja nak promote blog CIK MAY @ TUNANG KEPADA INCHEK TUNANG,, keh3,,,

..Cik May..
CIK MAY,,, ni entry khas untuk CIK MAY,, seriously and trutfully,, muja suka sangat amat sungguh sekali boleh kenal CIK MAY dan follow blog CIK MAY,, kih3,, tq jugak sebab CIK MAY sudi follow blog muja,,, muja suke time ayat-ayat power CIK MAY tu ditembak dalam entry,, kih3

CIK MAY,, mula-mula berblogging dulu pun muja dah follow blog CIK MAY and jujur,, muja tak menyesal,, kih2,, CIK MAY layan je pertanyaan muja yang tah pape,, ingat tak muja tanya 'b2b' tu ape?? hahaha,,, yang tu pun muja tak tau kan,, kih3,,, lawak-lawak,,,,

CIK MAY gak la yang tegur muja pasal comments susah kat blog muja nih,, masa tu muja lupa la nak tukar setting tuh,, nasib baik la CIK MAY ingatkan,,, padahal muja dah tau pasal nak wat pop-up window dengan unable word verification tuh,, rase macam dah buat,, tapi ternyata belum,, kih3

entry ni khas untuk CIK MAY,, my sister in blogging world,, confirm korang tak nyesal follow and get updated ngan CIK MAY punye blog,, hehe

lastly,, muja nak tanye la soklan yang dah lama merayau-rayau di kampung dalam otak muja nih,,,

SAPAKAH HANIS TU??? 

yang kat link blog CIK MAY tu,, kalau sudi gitau,, kalau secret,, tak pe,, hehe

korang yang bace entry ni,, mintak tolong CLICK HERE boleh tak,, interesting,, btol2 punye.,.
dah?? tq!! :D
 

1 comment:

  1. haha..very terharu pulak..;') hanis tu ek?die tu bff cik may..ekcelli dulu masa nak buat blog dlm feb 2011, CM bajet nak buat blog untuk bisnes CM dan die...nak promot hanis tu as makeup artis.n incek tunang as kameremen.tapi, die tersgt la bizi..pastu CM tunggu lame jugak la nak update cite makeup die...tapi takde kan...pastu sbb eksaited sgt nak update, terus buat blog ni as private blog CM.tapi link tu tak tukar plak!haha..halal je la...

    hehe..thanx muja!

    ReplyDelete