sapa nak beli 6 pre love shawls for RM30??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 15, 2011

sapa nak beli 6 pre love shawls for RM30???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

entry edited version,, sebab muja dah lower giler its price lagi,, :D

hye u ols!!! perhatian ye,, blog muja belum bertukar menjadi blogshop lagi,, tapi muja nak tanya kalau ade antara korang ni yang nak 6 shawls for RM50 ni,,,
confirm,, shawls ni muja JARANG amat pakai,, sekali or 2 kali,, kalau terlebey sorry,, muahaha!!
so,, daripada muja tak pakai,, baik muja bagi kat orang yang nak kan?? 
hehe,, tu pun kalau ade orang yang nak la,,,, kalau dalam bulan disember ni tak de lagi yang nak muja nak jual kat kawan-kawan muja pulak,,, 
tapi korang tak rase rugi ke??? 
6 shawls for RM30 weh!!! so maksudnye RM5 sehelai,., still rase tak berbaloi ek? sorry,, takleh kurang dah,, sangat amat murah,, :D
postage muja amik RM
NOT INCLUDING POSTAGE.

1. 



2.



3.



4.

yang ni seingat muja tak pernah muja pakai lagi,,, :D

5.
yang ni adela dalam 2x kot,,,

shawl yang keenam muja baru jumpa,, juga tak pernah dipakai
tapi gambar tak diambil,, tapi warna dye macam warna gold or cream gitu,,, 
kalau boleh muja nak cari sorang je customer yang nak beli keenam-enam terus,, 
rugi kan kalau beli sehelai,, rm5 + postage,,, tak berbaloi,, sape paling cepat diye la dapat,,,
kalau ade yang nak,,, comment je kat entry ni or inbox muja kat FB MUJA.

 

1 comment:

  1. Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete