scandal hot dengan yuna????? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, December 07, 2011

scandal hot dengan yuna?????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

koraaaaaaaaaaaaaaang!!!!
korang dah tau ke belum pasal skandal terbaru dalam malaysia nih????
hot dengan yuna??? hot and yuna in love?? omei!!!!!!!!!!!

pastu yuna dah tinggalkan ke hot bf dye tu??? no meh!!!! tak caye ek??? tengok nih!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebenarnya yuna ade collaboration jer dengan hotlink tu,, yuna ngan bf hot tu still hot in love lagi,, hehe,, sorry ye yuna,, muja doakan jodoh korang berkekalan ke akhir hayat,,, :D hehe,,, tak lawak eh??? cer gelak sikit je,, tq!!!

campaign image
click banner to tengok and godek2!!! :D

antara lagu yuna kalau korang nak buat halwa telinga yang lama tak korek tu anda sume,, memang best,, cool je lagu-lagu yuna ni tau,, tak stress,, best,,,,,!!!
  1. GADIS SEMASA
  2. RANDOM AWESOME
  3. LAGU BARU
  4. BULAN DITUTUP AWAN
  5. KU KATAKAN DENGAN INDAH

cer click sume lagu tu,, best wo,, kalau berkenan,, cer CLICK SINI untuk dengar concert yang best giler nih..

Make music history and rock with Yuna online! Hotlink is bringing you the world’s 1st People Powered Concert where you can can pre-book spots on the website to watch Yuna perform live. Only 10,000 spots available.

menurut pemahaman muja yang tak bijak sangat bi nih,, kite bleh tengok concert online,,, hahaha!!!
best wooo!!! unique gitu,, korang terpikat kan nak join CONCERT ONLINE nih???
click la DISINI,, click banyak-banyak,,, t dah view CONCERT ONLINE nih,, korang boleh la show off kat kawan-kawan yang tak pernah alami CONCERT ONLINE seumpama ini,,, kan????
click DISINI cepat kalau tak nak ketinggalan,,!!! :D
 

No comments:

Post a Comment