sebab muja join contest and segment - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 30, 2011

sebab muja join contest and segment

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols~~ muah!!! ha,, kan dah kena kiss,, kih3
julingkan mata ke side bar jap,, belah kiri tu ha,, ade kan,,, i love to join contest,,
korang tau tak nape muja join contest???
ok muja nak share ngan korang nape,,,
  • i cant deny that muja also like to dapat hadiah kan,,, free stuff,, tambah-tambah kalau shawl, inner, dress, alat kecantikan,, bukan la muja tak leh beli benda tu,, yela,, rm10 je shawl,, tapi,, dapat barang free ni lagi awesome dye punye feel,, kan3???
  • muja join sebab muja nak show my support to bloggers,, i can imagine kalau muja sendiri wat contest or segment tapi tak de orang nak join,, imagine dah teruk,, merasai lagi teruk perasaan dye,, rase cam tak de orang hargai usaha kita wat contest, sediakan hadiah, tulis entry, promote,, banyak masa digunakan tau tak???
  • muja jugak nak membantu bloggers ni promote dorang punye blog,, dorang punye sponsors,, muja harap muja dah membantu dorang,, business dorang,, kan best kalau muja dah dapat bantu dorang,, mesti best kalau muja tau dorang dapat customer at least sorang daripada blog muja kan??
so,, join la segment or contest kawan-kawan kita adakan,, walaupun hadiah dye tu kite tak minat sangat or tk de hadiah langsum,, nikmatnye tu dapat kite rasakan,, hehe,, happy blogging

 

No comments:

Post a Comment