segmen up follower dengan sepantas kilat - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 08, 2011

segmen up follower dengan sepantas kilat

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

 ' BELOM COBA, BELOM TAW ! '

click banner lip lap lip lap tu to join :D

-first step,anys akan senaraikan link belog2 yang join.. lepas tu korang buka satu2 dantinggalkan link entry korang

-entry siapa yang kena.anda perlu follow belog setiap link yang ada di entry anda so rerajin lah korang tinggal link entry korang di belog yang join segmen ni ok :) 

-lepas korang follow blog dorang, korang post link entri korang pulak di blog mereka dan cakap lah korang dah follow mereka. so mereka akan follow anda kembali fair and square kan? saya follow awak, awak follow saya .

-segmen ini hanya layak disertai oleh orang yang nak meningkatkan follower,traffic danjujur (jujur di sini membawa maksud, kalau cakap follow, follow lah betul2 . jgn tipu2 tahu)

2 comments:

  1. As salam...

    Singgah dari segmen yang sama..

    salam kenal dan follow:)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  2. hehe. kes follow memfollow la nieh.. huhu

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

    ReplyDelete