selamat tahun baru orang putih dan buat anak. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, December 31, 2011

selamat tahun baru orang putih dan buat anak.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.
 CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D 

hye korang,, muja notice kan,, bloggers tak update blog sangat la hari ni,,, nape ek??? refresh banyak kali pun tak de yang baru jugak,, huhu,.,, maybe pergi sambutan tahun baru orang putih kot,, eh,, betol la tu,, tahun baru orang putih,, yang kita punye dah lepas,, lupe ek???

muja baca dalam facebook sebenarnya benda ni,, ada satu status ni,, dia tulis pasal tahun baru masihi manjang sana sini kita nak sambut, majlis situ sini, keraian, keramaian, kebanyakan,, sume segala bagai la,,, tapi kita lupakan? tahun baru kita ialah 1 MUHARAM... nape time tu tak seramai mana pun yang wish ke,, wat entry ke,, wat wishlist untuk tahun baru ke,, kenapa??????

dalam mastika pernah gak wat liputan pasal suasana di tahun baru,, pada malam tahun baru lah ramai anak luar nikah diproducekan oleh rakyat malaysia,,,, wah,, memang dorang menyambut seruat 70 juta rakyat malaysia pada tahun 2020 dengan baik,, TAPI,, hanya pada malam tahun baru,,, tahun lepas pun,,, penuh surat khabar citer pasal anak muda kita kena cekup time buat projek bermiliar di sana sini,, and still,,,

WE HAVE THE GUTS TO SAMBUT TAHUN BARU ORANG PUTEH NI????

heran deh,, pelik binti ajaib bin heran,,, yes,, sangat menghairankan,, generasi baru yang kita harap-harapkan,, kerjanya hanyalah buat anak tak berbapa pada malam tahun baru,, T_______T

jom lah kita berubah wahai manusia,, kalaupun tidak sayang negaramu,, sayangilah agamamu,,,
 

No comments:

Post a Comment