semasa cartoon network dan disney masih ada,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, December 19, 2011

semasa cartoon network dan disney masih ada,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols,,,, ni kot entry last muja untuk malam yang panas suam-suam jari nih,,, muja tetiba terkenang pada zaman mudo-mudo dulu time rumah muja ade channel cartoon network dengan disney,, alah,, yang kat astro tu,, penyebab peperangan berlaku apabila korang nak tengok merlin adik korang yang sekolah tadika nak tengok cinderella cartoon version.. ade kan??? hehe,,,

so,, ari ni muja nak tulis citer-citer best yang buat muja addicted jugak sebab adik-adik kecik muja tu kemaruk sangat dengan dorang nih,, meh check them out,, ingat lagi ni tau,, kih3

yang ni kat cartoon network,, from left bubbles, blossom and buttercup.,.. dorang ni la yang sentiasa selamatkan dunia daripada serangan hebat lagi berkuasa oleh mojo-jojo,, aik,, nape dekat bebenor ngn nama muja nih???? uwaaaaaaaaa!!!!!

ni plak citer pocahontas kat disney channel,, dye ni orang asli,, cantik,, pandai,, pastu ade la orang luar masuk kampung dorang,, pastu dorang pun ber'gewe'.. yang menarik dalam citer ni mestilah pokok yang boleh bercakap berjantinakan perempuan,, dia ni gelap cam muja kan???

yang ni semua mesti tau kan?? yang ni dekat disney gak,, snow white and the seven dwarfs,, rasa macam nak menitik air mata tup tap tup tap je time tengok snow white meninggal tu,, uwaaaa!!!!

yang ni kat cartoon network.. kim possible @ kp dengan ron,, tikus tu tikus bijak ron,, name dye kalau muja tak silap rufus,,, betol ke tak ejaan nya tak tau la sebab tak tengok agi ic dye,, kih3,, yang pasti citer ni best and adventurous sangat amat.. :D

ok,, cukup la 4 citer cartoon ni muja nak kongsi,, motif entry: tak de motif,, sekadar mengisi masa lapang,,, :D
korang baik kan?? please,, CLICK SINI,,, tq to yang click,, yang tak click,, mmm.. it is up to you dear :D
 

1 comment:

  1. ala...dh klik tp xleh bkk sbb utube kna block kt ofis.eheheh..xlyn kartun2 omputih.hmmm

    ReplyDelete