shoutmix akan berbayar lepas nih???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 11, 2011

shoutmix akan berbayar lepas nih????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

koranggggggggggggggg!!!! muja dok tengah blogwalking,, TETIBA!!! muja jengah blog MISSPURPLEUNGU<< terjah jom..

 penting giler-giler punye nih,, cer jeling korang punye shoutmix,,, 
kat ats dye ade tulis important notice kan??? cer click,,,,

SHOUTMIX BERBAYAR DAH LEPAS NI.. T_T

I have two choices. One, allow ShoutMix to become unsustainable. This is bad news for everyone. The other choice is to stop our free service. It is becoming obvious that this is where ShoutMix should go. And so, ShoutMix is not going to be free any more.

confirm dah muja tak leh gune shoutmix dah ti dah kena bayar,, so bleh berkomen jela lepas ni kan,,, ok la tu,, takpe,, fungsi tetap sama,,, rumit sikit je pun,, jangan risau k,, :D
 

8 comments:

  1. memang tak syiok la kalau shoutmix dah takde lepas ni ..

    ReplyDelete
  2. Aku pun baru perasan td dengan notice diorang nih.. lepas ni kena cari alternatif lain intuk menggntikan shoutmix ni.. xpe2

    ReplyDelete
  3. ada tengok notice tu, ish, susah la camni...

    tapi takpe, ada alternatif lain nak tukar shoutmix ni.... cer pegi ke link kat bawah ni. :)

    ---> cbox.ws

    atau

    ---> free-shoutbox.net

    ReplyDelete
  4. thanks ye sudi letak link miss purple hehehe
    klu sudi terjah la ye :)

    ReplyDelete
  5. @Ponds alaah,,, banyak agi shoutbox lain leh gune,, jangan risau k :D

    ReplyDelete
  6. @iwan_redzuan eleh,, shoutmix tu ngade je nak wat bayar bagai,, btol,, banyak agi yang lain :D

    ReplyDelete