tahniah MARIA ELENA!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 15, 2011

tahniah MARIA ELENA!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni muja baru teringat nak buat  satu entry for my kind of fashion idol la jugak,, 
walaupun muja tak pakai macam maria pakai,, tapi muja suke tengok cara dressing Maria,,,

maria,,, tahniah kerana telah berjaya dalam misi menjadi tunang asfirdaus yang hensem kebabom tus,,, kih3
you both are so cute,,,!!!!! sweet!!!! kind of jelez la tengok korang,, ahaks!!!

Maria Elena

muja suke sangat cara maria describe dye punye family,,,, 
ni ayat yang muja paling suke

"hyperactiveness runs in the family,,"

gambar-gambar yang maria letak bleh wat muja tersengih-sengih sorang-sorang,, so,, sesuai la nak bace-bace and godek-godek maria punye blog time kestressan melanda,,, muja jugak suke maria punye vlog,, best!!! gelak sorang-sorang tengok video maria,,,, muja gak ade gune style hijab chill maria time dinner asrama hari tu sebab memang style tu chill and coool giler gitu lor,,, hehe

check these pictures,, sorry kak maria sebab curi gambar ni,, kalau tak bagi,, comment k,, t muja buang :D




a beauty like no other.. jelez,,, haha :D

confirm,, tunang kak maria memang hensem tak tersangkal lagi,, hehe

hyperactiveness runs in the family,, hahaha,, one of my favourite pictures ni,,,

bleh lak camni??? adesss,,,



maria bakal jadi kakak ipar fatin liyana,, blogger bombastic tuu,,, tak kenal.... google sekarang!!
 wah,,, tersebar lah nanti hobi blogging ke seantero dunia,, kih3,,,

A BIG BIG CONGRATULATIONS!!!!
 

No comments:

Post a Comment