tengok melodi,, nampak pengumuman best!! hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 25, 2011

tengok melodi,, nampak pengumuman best!! hehe

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sebenarnya dah ramai dah bloggers yang wat entry pasal ni,, so,, muja rasa macam malas je yang update entry pasal ni,, tapi dah ditakdirkan muja tengok sendiri pengumuman yang lisa dengan yusry buat dalam melodi nih,., terasa gak nak buat entry pasal hot couple nih,, hehe


perkahwinan yusri dan lisa pada 23 FEBRUARY 2012!!


wah,, romantiknye dorang dua orang nih,, jelez,,, dorang pakai baju ni la yang dalam melodi tu,, sweet la dorang nih,,, muja suke both of you,,,  they are both professional and down to earth in my eyes,,, moga kekal ke akhir hayat,, :D

confirm berjuta lelaki menangis tengok dorang berdua nih,, muahahahaha!!!!!!

jom tengok VIDEO HOT CHELLE RAE,,, best wo,, kalau tak,, takkanla ade lebey 5 juta viewers kan,, :D
 

No comments:

Post a Comment