tq to LYSSA SECRET,, dapat lebey kurang 50 follower baru dalam sehari... touched T_T - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 01, 2011

tq to LYSSA SECRET,, dapat lebey kurang 50 follower baru dalam sehari... touched T_T

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

cer jeling tengok follower muja jap,, dah 316,, baru tadi muja post pencarian follower ke 300,, masa tu followers baru 270 lebey rasanye,,, muja actually dah ptus asa dah nak dapatkan follower ke 300 hari ni,,
dalam keperitan hati tu,, muja kuatkan jugak tangan ni menaip untuk entry pasal segmen LYSSA,, sebenarnye,, masa tu memang gangguan emosi,, tapi,, demi tunjukkan muja punye support muja wat jugak walaupun hanya copy yang LYSSA tulis semata-mata,,,

malu plak tu ble muja tak wat task ke 4 supaya bagi komen tentang blog LYSSA,, LYSSA plak datang tegur-tegur and bagitau,, muja appreciate sangat,, tq LYSSA!!! <3

 thanks to LYSSA juga sebab wat segmen yang wajibkan kite komen balik kat entry pasal segmen LYSSA,,, fes time la muja jumpe segment lagu ni,,,dulu muja share kat group fb pun tak cepat dapat followers cam hari ni,, selepas join blog LYSSA,,

muja nak anugerahkan LYSSA title most influential blog bleh tak??? 
yeah,, it is the truth kalau tengokkan effect join segment yang LYSSA buat,,, kan3???
sape yang tak setuju memang dye tak join segmen nilah,, sebab yang tak makan cili tak rasa pedas,, kih3
 

2 comments: