wah!!! dapat header free baru!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, December 23, 2011

wah!!! dapat header free baru!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

alhamdulillah sangat-sangat hari ni sebab muja sekali lagi dapat header free,, kih3,,, muja nak wat sebagai watermark,, tapi tak reti nak buh watermark,, sape reti cer gitau the simplest way to put the watermark boleh tak?? hehe,,,
!!! Si Budak Kurus !!!
click banner cute kat atas tu untuk gi ke blog pembuat banner,, ni bukan header muja ok,, :D
korang nak tengok banner muja yang hot vogue the vast ???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
alamak,, malu la,,,, cer CLICK HERE dulu,, best giler video ni tau,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dah tak sabar ke,, apa kata CLICK HERE,, check korang sesuai jadi apa ti korang dah besar :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
seriously,, MUJA SUKA SANGAT AMAT HEADER NI!!!!!!!!!!!
muja memang suke merah,, baju banyak warna merah,, time kat sekolah rumah merah,, yang paling penting muja kan penyokong RED WARRIOR,, kih3,,,,
tq sangat kat owner BLOG INI sebab sudi buat banner free,, nasib baik la muja sempat join segment tu,, yelah,, segment tu kejap jer,,, tak kan la nak buat beriban bulan,, jenuh la nak wat header untuk kekiter ni,,,
tq!! :D
 

7 comments:

  1. welcome dear :-) thanks sudi join. terimalah header tak seberapa tu..hehe

    ReplyDelete
  2. cantik :)

    tapi knp rasa blog ni bertambah berat ye.. hu2

    ReplyDelete
  3. tahniah..akak leh join kontes ni jugak.syarat yg simple je,tpi hadiah menarik..Buat cincai2 pon xpe :)
    www.puteriminho.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. mybe banyak sanga widget kot.. xpe.. blog ni tetap best :)

    ReplyDelete
  5. @SiBudakKurus tak seberapa bagi awak,, tapi sangat bermakna pada saya,, tq sangat :D

    ReplyDelete
  6. @Nafisah Ruslan alamak,, takutnya bile tau blog berat,, ish,, ni nak kena edit nih,, tapi ga yang nak ada banner kat side bar tu,,, ish,, takkanla nak buang kan,, :(

    ReplyDelete
  7. @Puteri Minho alamak dik,, muja tak reti la nak wat doodle,, sory,, :D

    ReplyDelete