wah,, kotak ape yang misteri amat ni,,???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 01, 2011

wah,, kotak ape yang misteri amat ni,,????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

lepas dah happy dapat nuffnang glitterati status,, muja check la churpchup yang comel lote tuuu
teka iklan ape muja dapat.

wah,, muja pun tak sangka muja akan share ads yang macam ni,,,..
so,, jom la click sini kalau dah sesuai dah umur syarat dah ok ,, dah cun,, click sini dan daftar la sekarang,,,
before daftar lagi patut kena dah ade dah calon dalam fikiran tu,,, click sini untuk merealisasikan impian untuk melihat pemimpin di masa hadapan,,

SYARAT-SYARAT LAYAK MENDAFTAR

Syarat-syarat kelayakan untuk mendaftar sebagai pemilih adalah seperti yang berikut:
(a)
seorang warganegara Malaysia;
(b)
telah mencapai umur 21 tahun;
(c)
bermastautin di bahagian pilihan raya yang ingin didaftarkan; dan
(d)
tidak dihalang / hilang kelayakan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

alamak,,,, muja still tak leh mengundi,, tak pe,, muja sabar,, 2 tahun je lagi,, hehe

ingat,, fikir baik-baik sebelum mengundi,, satu undi menentukan masa depan negara,,, 
so,, click la sini,, :D
 

No comments:

Post a Comment