walaupun hanya satu kilogram - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 18, 2011

walaupun hanya satu kilogram

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye u ols!!!! korang dah makan??? blum,, nak kena piat kat telinga biar berbilo ke?? ayat kelate sikit,, paham-pahamkan sendiri,,,ok,, hari ni just nak gitau,, berat muja dah turun 1 KILOGRAM!!!! 
OMEI,,,
mula-mula memang dah timbang turun sekilo,, then mak sepupu cakap muka dah kurang sikit kebulatannya,, pastu umi lak cakap masa kitorang baru balik makan kat kedai,, muja makan kuey tiaw mase tu,, hehe
walaupun hanya 1 kg je,, dah puas hati k.,..  slow2 la,, muja tak nak jadi mangsa anorexia or bulimia,, yang seksa diri je kan,, tak mo tak mo,,,
muja ni berazam nak dapat balik berat 2 tahun lalu,, iaitu RAHSIA,, malu ok,, weight is a very sensitive topic said my senior,, i did not say,, she said,, hehe
muja pernah je tulis kat HOT TIPS untuk cara kuruskan badan ni,, CLICK SINI,, tapi hati-hati sebab ayat nye berbisa kalah visa anak anaconda kat amazon gitu,,,
ps-harap-harap tahun depan berat badan ideal akan muja perolehi,, doakan muja berjaya dalam misi muja nih k,, kalau korang sentiasa support muja CLICK SINI,, TQ :D
tq for reading la u ols!!! love yaa!!!
 

No comments:

Post a Comment