yang ko suka tiru blogger awesome tu pehal???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, December 29, 2011

yang ko suka tiru blogger awesome tu pehal????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sorry k kalau ada yang terasa dengan entry muja yang ni,, tapi muja heran la ngan bloggerz yang suka meniru,, heram amat,, yang bukan sikit-sikit,, yang banyak sangat,, satu satu ayat blog yang dye tiru tu,, dye gi tiru,, hey,, you tak de identity sendiri ke??? you nak orang suka blog you guna idea orang lain??? nape nak hipokrit weh!!!!!

MULAKAN LANGKAH JANGAN BERLENGAH :D

haaa,, kan muja dah mengamuk,, i am no saying that blog yang ditiru tu blog muja,, tapi blog yang ditiru tu favourite blog muja,, so,, muja rase panaaaaas je.. lu bikin wa panas derrr,,, geram sungguh-sungguh ni,, grrrr... dah susah payah blogger cari idea nak wat blog yang best,, yang orang suke,, nape senang-senang hati limpa dye je nak gi tiru???? satu-satu gadget title nak tiru,, gadget title je pun,, huh,, :@


bloggers,, followers,, readers,, bangunkanlah blog korang dengan usaha korang sendiri,, itu lebey mendatangkan kepuasan hati,, btol,, macam blog muja ni,, walaupun slowly je followers muja meningkat,, muja rasa puas,, tetap rasa happy,, sebab followers follow for who i am,,, not for whom i am not,, faham tak???

 Ada gak kan orang nak dikenali sebagai orang lain,, heran la muja,,,
 

3 comments:

  1. biasalah sayang ramai yang dengki...akak pun dapat tahu satu blog tu kutuk akak..dia tiru style akak 60% tu! Geram pun ada! Nasib kita samalah dear..

    ReplyDelete
  2. @ZYASH , ha'ah . saya nak tengok sikit orang yang tiru tiru tuu .

    ReplyDelete