year end sale untuk flight tickets berakhir hari nih!! cepat!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, December 11, 2011

year end sale untuk flight tickets berakhir hari nih!! cepat!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

korang suke kan year end sale @ YES nih??? korang tak suke korang penipu,, yes!!!
biasanye,,, kalau dah tau pasal YES kat malls ke,,, gudang ke,, kemain ekseted dah korang kan??? letak gincu, blusher kemain,, anak tinggal la sehari,, sebab nak join YES nih,, yes!!! sebab YES tak boleh dilepaskan!!!

HANYA SETAHUN SEKALI!!!!

kalau YES yang kat mall pun korang dah eksaited kemain,, YES yang ni lagilaaaaaaa,,, korang tak leh lepaskan! IRRESISTIBLE gitu lor,,,,, memang korang rugi kalau lepaskan kalau korang suke terbang,, sungguh!!!

especially kalau korang salu dok ulang alik berharian dari MALAYSIA ke PERTH.. ye lah,, kat sane sejuk,, korang tak tahan sejuk,, apo nok dikato yo dok??
apetah lagi kalau korang dok kat Malaysia tapi kerja kat Istanbul,, lagilah,,, hari-hari la kena naik flight ye dok???

nih,, tengok nih,, cer korang compare rego@harga normal dengan time YES dijalankan buat julung-julung kali nih,,,, dah nampak bezanya kan??? kalau tak nampak sedangkan korang dah beso,, korang buto,, wakakaka!!!

  
































dah nampak????? YES!!!! korang kono join kalau tak nak rugiak!!!! 
CLICK HERE NOW!!!
and enjoy YES until it lasts...

when does it last?????

TODAY!!!!
 rush for it now!!!!  :D

No comments:

Post a Comment