2 je???? pehal der??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 13, 2012

2 je???? pehal der???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
 CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

bila dah dapat free time,, tenang dari gangguan si kecik-kecik,,, muja pun mulakan lah activity berblogging dan beradvertising,,, sorry muja mata wangan di sini,, kih3,, yelah,, kita kenalah salu update kita punye ads tu,, kalau tak,, rugi je,, orang dah sudi click,, dah sudi baca,, earning kita tak dapat,, tak ke rugi tu?????

disebabkan berabad rasanya tak beradvertising walaupun sempat gak wat 1 entry 1 day kat ipg,,, so,, habis ads muja bukak.. MRS NUFFIE, MRS CHURPIE, MRS SAYSIE, MRS BLINIE (dah kawin sume nampaknya),, walaupun lama gila tunggu nak tengok earning kt MRS NUFFIE, hasilnya sangat puas hati,,, kenapa ya??? terjah ENTRY INI,, sama jugak time bukak MRS SAYSIE,, alhamdulillah,, increasing slowly jugak la earning tu,,,, MRS BLINIE lagi la puas hati,, kejap je join dah dapat banyak,, kalah the others,, korang tak join MRS BLINIE memang korang rugi kemain!!!!

lain lak halnya dengan MRS CHURPIE... walaupun MRS CHURPIE is better than MRS NUFFIE setakat ni dalam bab earning,, tapi,,,, nape ada 2 je ads nye????? dah la mula-mula muja bukak,,,, 0 ads to share!!! kenapa why kiyu porke???? aish,, sebenarnya muja dah detect MRS CHURPIE punye ads sikit sebelum habis cuti lagi,, adakah muja je yang alami ketiadaan ads atau orang lain pun turut sama join the gang dengan muja? adakah sebab jarang sangat orang click kat blog muja menjadikannya sikit?? wallahua'lam.. sebelum ni pun ada gak blogger yang tanya,,, lebey kurang cam ni 

"CHURP2 sekarang tak de ads ek????"

seriously, i dont know how to answer,, nak kata tak de,, ada la jugak,,, tapi sekarang ada 2 je ads kat dashboard muja tu,, aiyaaa,, pelik ajaib hairan.. tapi,,, 

kutakkesahkotaknakbagiadskatakupunlalalalalala.......
 

No comments:

Post a Comment