2 lagu berlainan bahasa, muzik hampir sama,,, tak caya,, SILA DENGAR! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 22, 2012

2 lagu berlainan bahasa, muzik hampir sama,,, tak caya,, SILA DENGAR!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

hari ni mukmin dedikasi lagi lagu untuk aku,,, adesss,,, dah bila orang dedikasi aku pun memaksakan diri untuk dengar la kan,, cer dengar ni,,


laa,, lagu ni ke,, aku ingat lagu ni,, tak tau betul ke tak,, tapi rasanya lagu ni dah yang aku baru dengar time on the balik selising dari ipg kkb,,,,, LAGU UNTUK ADINDA by KHALIFAH,, amboi mukmin,, kemain dedikasi lagu ni untuk aku,, ahak3 ahak3 ahak3,,, ok,, 9x sudah memadai,,, tq min!!! kih3,,,, best woo lagu ni,, time dengar lagu ni hari tu pun aku rasa macam best dah lagu ni,, tapi lupa lak nak search kat YT aka youtube,, (wujudkah the term yt?? pedulikan)... korang kena dengar tau,, amanah,, yang boys tu boleh la dedikasi kat bini-bini korang k,,, opsss!!! bini je,, ahaks!!!

tapi kan,,,,, yang aku detect pasal lagu ni kan,, time aku mula-mula dengar lagu ni,, aku terpikir-pikir,, macam pernah dengar je melodi dye,, padahal aku rasa macam tak pernah dengar LAGU UNTUK ADINDA ni,,, aissshhh,, curiosity strikes again,,,,!!!! benci tol aku kalau benda yang aku try ingat tapi aku tak ingat,, terkenang time jawab spm,, ok,, forget it muja!!!! spm is such a suffering thing to remember,, seriously,, ok,, sambung pikey,,,
aku pikey
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku pikey lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nape la susah sangat aku nak ingat ni?????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
maybe kalau korang scroll lagi aku ingat kot
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jangan putus asa!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ting!!!! dah dapat!!!!

lagu ni la jawapannya!!!!!!

Dastaan-E-Om Shanti Om


dah dengar??? sama kan???? tak dengar tak tau,, sila dengar secepat mungkin,,:D

from the film OM SHANTI OM,, actually my beloved bf berlakon citer ni,, la,, korang tak kenal ke,, 

SHAH RUKH KHAN SI HIDUNG PENYANGKUT BAJU tu,,,,

yes,, he is my boyfriend,, korang janganla jelez sangat k,,, terutamanya mukmin la,,, ahaks,, i tau la srk my bf tu handsome kemain,,,, haA!!!! jangan wat tak ingat untuk dengar LAGU UNTUK ADINDA dengan lagu DASTAAN E OM SHANTI OM ni,,, sumpah best!!!!! untuk lebey best lagi,, korang kena tengok filem ni,, menarik gile dia buat 2 setting masa,,, yes!!!! very the canggih you!!!!!! korang kena tengok filem so that korang tau maksud lirik lagu DASTAAN ni,, yes,, lagu time SRK, MUJA'S BF nyanyi untuk balas dendam kat suami yang sanggup membunuh isteri sendiri,, korang dah curious kan???

SO WATCH IT DON'T HESITATE!!!!!!

PS- mukmin,,, kalau ko tak tengok lagi OM SHANTI OM dalam masa aku bercuti ni,, aku tak nak kawan ko dah!!! grrrr!!!! =@
 

4 comments:

  1. xdapat nk dgr la plak.. tenet xbrp nk bagus..ujan..

    ReplyDelete
  2. Huh... Susah kalau berkawan dgn org PERASAN ni. :@ haha..

    ReplyDelete
  3. huhuhu..wah lagu 2 sama ngan lagu industan..ummm..

    ReplyDelete