24/7 online,, tak reti bosan ke???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 21, 2012

24/7 online,, tak reti bosan ke????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

kalau nak beli barang dengan membida,, CLICK HERE,,, kalau tak nak tak perlu click,, ok?

hye korang!!!! hari ni kan,, muja kena marah ngan mukmin ngok ngek tu sebab online manjang,, die gi komen kat ENTRY INI,, ish,, geram nye, macam la orang tak tau dia jelez sebab kena gi keje,, and,, dye sakit hati la sebab dia takleh nak mesej ngan muja manjang,, kan3 mukmin busuk??? eleh,, salu tak nak ngaku ko tu,, wekkkk

tapi,, bila dipikirkan dalam 5 detik,, betol jugak apa yang mukmin tua tu cakap,, takkan lah aku nak buang masa depan laptop 24/7 macam time cuti akhir tahun yang 2 bulan tu,, tak pasal-pasal jadi gemuk,, adesss,,,, padahal keje banyak je boleh buat,, rumah boleh dikemas,, buku boleh dibaca,, adess,,,, tapi alasan salu menerjah dan menikam-nikam di kepala,, alahai,, bila la anda nak berubah wahai muja,, salu je,, time cuti je,, tak nak buat apa-apa.. sejak sekolah menengah lagi, prinsip time cuti aku cuti jadi pegangan,, walaupun sekarang dah sedar prinsip tu dah tak boleh pakai pun,, still lagi aku nak guna,, susah weh nak tukar prinsip ni,, korang ingat senang ke nak keluar dari comfort zone orang putih cakap????

satu benda yang jadi kerisauan,, citer KING LEAR by WILLIAM SHAKESPEAR tak baca lagi,, tak kaji lagi,, adesss,,,, tak start pun lagi baca,,, jalan citer tu memang la dah tau sikit-sikit,, tu pun sebab ada YOUTUBE,, tq youtube!!!! adess la,, kepala pening dok pikey,, performance maybe buat bulan tiga,,, hari ni dah 21 jan 2012,,, aduss,, cepatnya la masa berlalu,, tak terdaya aku nak mengejar dan menghambat lagi,, aiyaaa!!!! ku seru kerajinan,,, datang lah!!! datanglah!!! datanglah!!!! eleh,, macamlah kalau seru macam tu dia datang,, kita yang kena berusaha sendiri la muja!!!!!

still about the play KING LEAR,,, for the next performance,, insya ALLAH,, i dont wanna be a 'sleeping partner' again,,, (otak tu jangan nak kotor sangat la,, maksudnya orang yang tak buat keje,, paham???) yes,, i wanna show to all that i am also capable of doing things.. lepas ni,, kalau pun role sebagai pembancuh air untuk orang yang akan bekerja keras yang lain,, akan kulakukan dengan penuh commitment,, no more sulking because there is no use to sulk in our lives,, now i know,, regret for being so childish all this while,,,,,

doakan aku sume!!! (tak tau la ada tak yang baca sampai habis,, dah panjang kemain sapa suruh,, kih3)
 

2 comments:

  1. Saya baca sampai habis..

    Cuti je sampai lebam, tak ape..

    Huhu

    ReplyDelete
  2. Huh. Aq wangi. Ko mmg.... Time cuti hri tu xnk wat keje... Aq dh suruh, tp biase la...DEGIL!!!!.. Padan muke skrg ni. Hahahhahahaha... Jdkn aq sebagai contoh... Rajin keje. :-D

    ReplyDelete