ada kaitan dengan kereta-kereta ni tak? tolong review untuk dapat duit,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 06, 2012

ada kaitan dengan kereta-kereta ni tak? tolong review untuk dapat duit,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

muja godek lagi dashboard muja,, then tengok  BLOGGER ANIS ni mintak tolong wat review,, 
berbayar lagi,, best kan?? muja dah check kereta yang anis mintak review,, tapi tak de yang abah muja guna,, apa kata korang buat review ni,, at least tengok dulu jenis kereta tu,, then rasa macam rajin,, review jela,, apa susah,, 

Kepada sape2 parent/kawan2/kenalan yang mempunyai jenis2 kereta2 dari tahun 2008-2012 seperti berikut, boleh lah menghubungi En Ahmad Zamil di 0176117986
setiap survey yang dibuat, korang akan mendapat voucher wang tunai sebanyak RM70- rm100,
survey kurang dari 40 minit je.Sila cek kot2 kereta kenalan korang ada ter ‘list’. Dapat duit free kot. Korang hanya perlu jawab questionnaire aje. Then kitorang akan kasi RM 70-RM100 bergantung kepada jenis kereta korang.Mudah kan??
Suzuki Swift
Hyundai/Inokom Getz
Peugeot/ Naza Bestari 206
Nissan Latio
Honda Jazz (2002)
Hyundai/Inokom i20
Toyota Yaris
Mini New Mini
Chevrolet Aveo
Hyundai Accent
Smart Forfour
Kia Rio
VW Polo
Mazda 2
Mitsubishi Colt (2002)
Citreon C3
Nissan March
Renault Clio
Citreon C2
hOnda Civic
Toyota Corolla Altis
Nissan Sylphy
Nissan Sentra
Kia/ NAZA Forte
Mitsubishi Lancer
Hyundai Elantra
Mazda 3
Chevrolet Optra
Ford Focus
Chevrolet Cruze
VW Jetta
Ford Lynx
Subaru Impreza
Toyota Camry
Honda Accord
BMW 3-Series
Mercedes C-Class
Hyundai Sonata
Peugeot 407
Mazda 6
Kia Optima
Volvo 40-Series
VW Passat
Volvo 60-Series
Audi A4/S4/RS4
Lexus IS-Series
Ford Mondeo
VW Passat CC/CC
Subaru Legacy
Saab 9-3
JOM MAKAN COKLAT :D

 

3 comments:

  1. alamak .. rugi nye .. satu pun xde .. rugi2 .. kua3 ..

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. muja...tq3...tak sangka u tlg i pomote..hehe..:-)

    thanks tau:-)

    ReplyDelete
  3. Muja , jom join GA pertama Niena ..

    http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

    ReplyDelete