aik,, pehal ngan SAYS.MY ni??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 15, 2012

aik,, pehal ngan SAYS.MY ni???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 



seriously sakit hati muja tengok benda kat atas ni time jenguk MR SAYSIE,,, sdey weh bila tengok ayat kat atas ni,, rasa macam eeeeeeee!!!!! 'certain demographic' apa yang dya nak sebenarnya,, tak gitau pun,, uwaaaaa!!!!!

Bring your family on road trips with the New Proton Exora Bold. Test drive for a chance to win Malaysian F1 GP Exclusive passes & tickets!  profile image

New Proton Exora Bold



iklan kereta ni la yang muja tak leh nak share kan dengan kengkorang sumer,, sedey kan??
 

2 comments:

  1. hahahah....sme la kte.tetiba takleh nk share atas sebab sme.tapi tang mne yg tak seswai pn xtau.hmmm

    ReplyDelete
  2. muja..kak fieda pun sama..ada 2 iklan yg kak fieda tak dapat nk share..dapat mesej gitu jgk...

    muja..kak fieda klik2 iklan says muja yer..iklan says kak fieda ada kt entry..jemput la jenguk...tq

    ReplyDelete