akhirnya berat bawah 100!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 27, 2012

akhirnya berat bawah 100!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

alhamdulillah sangat amat bila usaha malam ni untuk kurangkan berat berhasil,, tq la sume bloggers yang sudi berkongsi cara nak ringakan berat blog,, laaa,, berat blog ke,, haha,, yelah,, kalau berat badan tak kan la dalam semalam,, sebelum ni blog muja dalam 138.++ orang kata dah ok,, tapi bila muja blogwalking lagi,, orang lain kata bawah 100 baru best,, so,, muja berusaha sedaya upaya la,, hehe

antara yang muja buat
  • muja ada masukkan satu kod tu,, tapi tak reti la cara nak kongsi kod ngan korang kasi boleh copy,, dah click edit html then tekan publish pun tetap tak keluar kod tu,, sorry sangat,, sape yang tahu cara dia tolong gitau muja k :D
  • muja buang quick edit.. both yang gambar pencil dengan yang gambar screw driver tu,, tak pela tak quick pun kan?? asalkan blog ringan,,, hehe
  • muja jugak buang button share,, yelah,, kan muja dah taruk button send,, so,, rasanya macam dah tak perlu la kot button share tu,, sorry ye button share,, jasamu dikenang,, kih3
  • muja jugak buang widget yang detect online bloggers tu,, sebabnya kan kat fibox dah tunjuk,, so,, wat pe ada 2 benda yang sama kan? hehe.. jahat sungguh muja tka mengenang jasa,,
  • muja jugak buang banner muja,, kenapa?? sebab muja tak rasa pun ada yang nak letak banner blog picisan muja tu kat blog dia,, tapi,, muja kekalkan kat blog events muja,, kih3
akhirnya berat blog muja menjadi 

99.74 KB

OK LA TU KAN?? Kih3,, ti muja rasa muja nak ringankan lagi,, muja usaha lagi,, so that korang tak dela seksa nak masuk blog picisan muja ni,, :D

    

2 comments:

  1. ooo patutlah blog muja makin ringan.. ok la tu..hihii

    btw, pasal nak tiru jwpn GA tu.. tiru je.. akak tak kisah.. bukan exam pun..hahhahha

    ReplyDelete
  2. mcamne muja?ajar CM..wah,..follower dah 700++..mase mula2 knl muja dulu cikit je follower..sekarang da rmi..bgus3..;) mesti rjin bw ni...CM tak sempat da...;( bizi

    ReplyDelete