alhamdulillah.. it is certified HALAL. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 05, 2012

alhamdulillah.. it is certified HALAL.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
 CLICK  TO WIN WEEKLY PRIZES :D 

hye korang,,,, ari ni pulak muja nak announce

VAN HOUTEN CHOCOLATES @ COCOAPHILIA IS CERTIFIED HALAL,,, :D

hari tu muja ada share pasal SINI... then,, muja rasa bersalah la pulak sebab muja tak tau status CHOCOPHILIA ni,, so,, muja dengan gugup tak gagapnya bertanya dengan owner page sendiri,, muja post kat wall PAGE CHOCOPHILIA,,,, kat bawah ni buktinya k :D


so,, muja harap dah tak dela keraguan dengan CHOCOPHILIA ni,, seriously muja tergoda amat bila tengok gambar kat bawah ni,,, 


best kan??? CHECK IT OUT HERE CEPAT :D
banyak events best ada kat sini tau,,, you should be one of the lucky winners!! :D
 

No comments:

Post a Comment