apa tugas sebenar promoter??? akukah yang salah???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 06, 2012

apa tugas sebenar promoter??? akukah yang salah????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, impian aku nak balik ipg kepagian kemainan aku tak tercapai jugak hari ni sebab laptop dengan wifi kelajuan tinggi di rumah sangat menggoda,, so,, aku rasa macam nak balik petang ni or esok je,, ok,, sangat tak tetap pendirian aku ni,, and i know it,, errr,, yes,, it is a fact actually,,

ok,, for this entry,, aku nak tanya korang,,, 

APA TUGAS PROMOTER YANG SEBENAR-BENAR TIADA YANG TIPU MELAINKAN YANG BENAR-BENAR SAHAJA NI???

persoalan tak penting ini timbul time aku gi watsons time jalan sorang-sorang kat kb mall (where else) semalam,,, yes,, SORANG-SORANG,, sebab i am a brave coward girl,, eh,, can the two word be side by side,,, err,,,, something wrong there i guess,, never mind,, so,, then,, aku gi la watson,,, a must-go-place like me like derr,,,, boys tolong jangan jelez k,,, then,, aku godek-godek safi punye scrub,, macam perlu je,, so aku nak beli la satu,, then,, aku cari veet,, err,,, tak perlu dinyatakan kot tujuan beli veet,, haha,, nak dijadikan cerita,, aku bukak la kotak veet yang warna hijau,, eh,, lupe,, before that aku baca dulu,, veet tu patut ada 20,, aku pun kire,, eh,, nape ada 10 je,,, kotak yang satu lagi patut ada 18,, eh,,, nape ada 9 je??? so,, aku gila tanya akak baju biru ketat kemain dengan tudung express masuk ke dalam dengan make up yang kemain yang berdiri di situ,,,

PERHATIAN.. dialek kelantan ditranslate jadi bahasa melayu for easy understanding,, maybe tak sama,, tapi banyak yang serupa je maksudnya,,,tq.

aku: 
akak,, dye tulis kat sini 20,., saya kira dalam ni ada 10,.,, satu ni dikira 2 sebab dye melekat ek?? (yes,, aku noob sebab tak tau,, first time ok,,, :D)

akak make up tebal kemain:
 tak tau,,, saya promoter je kat sini,, tak tau benda-benda ni,,,

aku: sengih,, tak perlu kata apa-apa

PERSOALAN:
apakah tugas seorang promoter kalau bukan untuk terangkan product-product beriban kat watsons tu????

eh,, lupa,, aku dah jadi member kat watsons,, RM12 forever,, best kan,., so,, aku join la,, kalau kat tempat lain,, RM12 for one year,, hampeh,, :P

try chocolate baru selain vochelle and cadbury
 

5 comments:

  1. makeh promoter tu!!!!! Xyah keje lah lau gitu...wat tayang muka buat pe... huhuhuhu...sabar jelah ek.. bg penampor je len kali..hikhik

    ReplyDelete
  2. memang watson tuh gitu wehh...aku gi ari tuh beli cream rambut aku tanye promoter abang hensem tuh, pahtu die plak yang tanye aku balik, adoiyaii....

    by the way...NGAPE KO TAK BALIK??? ko tinggalkan aku kesorgn je kat IPG tercinta ni....wuuuu...T___T

    ReplyDelete
  3. ngomong opo toh nduk, aku rak faham babar blas

    ReplyDelete