apakah wazzub ni???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 25, 2012

apakah wazzub ni????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

2 or 3 or 5 hari ni,, orang asyik dok ajak aku join WAZZUB ni,,, tapi aku bolayan je,, aku mula-mulanya tak percaya benda ni,, tapi bila tengok tak de pembayaran selamanya, tak de perlu download apa2, tak de mintak no ic or no akaun bagai lagi takat ni, aku pun join laa,,, 

WAZZUB is in pre-launch until April 9, 2012. The more users that join our network through your personal link the more your $FACTOR will grow. Each new member 5 generations deep let your $FACTOR grow by
1. After launch we will pay 50% of WAZZUB's profits to our pre-launch members every month.
We simply divide the earnings through the total amount of $FACTORs of all members. Let us say for June the rate per $FACTOR is US$1.00 and your personal $FACTOR is 3905. That means we will pay you 3905 x 1.00 = US$3905.00!

IMPORTANT: WAZZUB STAYS FREE FOREVER! YOU NEVER HAVE TO PAY US A SINGLE DOLLAR!

no harm trying kan??? jom try,, yang rasa nak join,,


Aku tak tau lagi macam mana hasilnya,, so,, we just wait and see k,, jangan lupa untuk join sebelum berakhirnya pada 9 april 2012!!!
 

9 comments:

  1. Get benefit = don't forget profit sharing. Haha.

    ReplyDelete
  2. Sy tag muja....

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/qasehsuci-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Rajin nya muja join bende ni. Saya nak join tapi tak berdaya nak pantau...

    Email, FB, Twitter, Blogs, Nuffnang ngan Churp2 pun tak terlayan... Tu ade lagi Formspring, Youtube dan segala bagai...

    ReplyDelete
  4. muja kena tag.yeay!!!

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/01/kena-tag-lagi.html

    ReplyDelete
  5. wah, apa dia pulak ni.. ada masa nanti boleh la intai2 dulu..

    ReplyDelete
  6. muja , thnxs sbb da pasang iklan .. =)

    ReplyDelete
  7. kancil datang untuk memaklumkan bahawa blog anda kena tag...jika sudi...jomlah menyertainya

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/kancil-kena-tag-oleh-blogger.html

    ReplyDelete
  8. mau bisnis yang pasti & 100% halal apalagi bayarannya US dolar amerika ($) ? info lebih jelas klik aja di http://muhsaqnet.blogspot.com pesan untuk agan2 yang ingin bisnis,apalagi untuk mengikuti bisnis online agan jangan sampai tertarik pada penghasilannya dahulu,karena biasanya tidak lain itu hanya sekedar trik untuk menarik korban, jadi intinya yang paling utama cermati terlebih dahulu profile perusahaannya (seberapa besar perusahaan tersebut. sudah berapa lama berdiri perusahaan tersebut. bagaimana dengan legalitasnya,resmi atau tidak,halal atau tidak. bagaimana SDMnya,jujur atau tidak. bagaimana produck yang d tawarkan,bagus atau tidak,bermanfaat atau tidak). semoga informasi ini bermanfaat buat para agan semua, atau bisa hub di no: 0838 666 41414. (0271) 70 41414. (0271) 92 41414. salam sukses....

    ReplyDelete
  9. mau bisnis yang pasti & 100% halal apalagi bayarannya US dolar amerika ($) ? info lebih jelas klik aja di http://muhsaqnet.blogspot.com pesan untuk agan2 yang ingin bisnis,apalagi untuk mengikuti bisnis online agan jangan sampai tertarik pada penghasilannya dahulu,karena biasanya tidak lain itu hanya sekedar trik untuk menarik korban, jadi intinya yang paling utama cermati terlebih dahulu profile perusahaannya (seberapa besar perusahaan tersebut. sudah berapa lama berdiri perusahaan tersebut. bagaimana dengan legalitasnya,resmi atau tidak,halal atau tidak. bagaimana SDMnya,jujur atau tidak. bagaimana produck yang d tawarkan,bagus atau tidak,bermanfaat atau tidak). semoga informasi ini bermanfaat buat para agan semua, atau bisa hub di no: 0838 666 41414. (0271) 70 41414. (0271) 92 41414. salam sukses....

    ReplyDelete