ape berlaku kat KLIA baru-baru ni??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 28, 2012

ape berlaku kat KLIA baru-baru ni???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
 CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

giler arhhh!!! bagai tak percaya KLIA yang jadi kebanggan rakyat Malaysia buat perkara sebegini,,, SILA CLICK HERE,,,, perghhh,,, ape yang dah jadi ni???? what will happen to Malaysia if this kind of thing keeps on happening in our country,, ish3,,, 

cer click gambar tu,,, ape la nasib KLIA kite tu nanti,,,
ps-tak sangka ada jugak benda begini di Malaysia..
  

6 comments:

  1. Bg taw je la, nk suruh klik2 pulak.

    ReplyDelete
  2. pergh,, tak tahu nak malu ke nak bangge.. tapi macam malu jek,,,hha

    ReplyDelete
  3. best lah,, dah dari tadi aku asek layan flash mob je,,haha

    ReplyDelete
  4. tehehe,baru 2/3 ari lepas tengok sume video bajet murah ..actually ni promo baru MAS la dear.. lucu sket..hurmm windu kat MAS.. dulu akak keje kat MAS Engineering..memang fun!

    ReplyDelete
  5. adeh, video pulak, xdpt nk tgk sbb itenet slow la dear, hehe :p
    mooja-mooja meh tgk sini :
    http://lynndamya.blogspot.com/2012/01/handmade-photo-frame-hanya-dari-rm-2.html
    hehe :p

    ReplyDelete