bagus atau bajet bagus??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 15, 2012

bagus atau bajet bagus???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!! muja nak kongsi kat korang pasal satu benda ni,, bukan sebab nak bangga ke hape,, tapi muja harap,, kalau muja dah buat entry ni,, dah gitau seluruh blogging world,, muja dapat istiqamah dalam melakukan perkara ini,, muja jugak harap korang dapat doakan kejayaan muja dalam melakukan perkara yang bagi muja amat sungguh sulit ini,,,, 

kalau muja dah wat entry ni,, kalau muja tak buat jugak benda yang muja nak buat,, mesti muja malu dengan korang yang baca dan pada diri sendiri kan?? harap entry dapat wat muja beristiqamah dalam melakukan sesuatu,, insya ALLAH,,, sila lah doakan muja,, sesungguhnya,, muja sangat mengharapkan doa kalian,,,

seriously,, dulu tak terfikir pun nak buat benda ni,, yelah,, rasa macam tak penting,, bila tengok je orang lain buat,, mesti terdetik camni,, ala,, apalah sangat,, bajet giler budak ni,, camtu la lebih kurang,,, so,, rasa malu la jugak bila kita pun nak buat benda yang sama bila terkenang kita pernah pandang serong kat orang yang melakukannya lebih dulu dari kita...

muja jugak buat entry ni untuk menyeru, mengajak, dan menjemput kaum wanita untuk menjayakan misi ini secara berjamaah dengan muja,,, kita saling menyokong la nanti,, seriously, ini adalah untuk kebaikan kita jugak di dunia dan di akhirat,,, jom sokong muja sambil sokong diri sendiri insya ALLAH,,,

apakah yang muja nak sangat ni???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
JOM KAUM WANITA KITA PAKAI STOKING!!!!

muja pernah tengok video USTAZ AZHAR bahawa kalau kain yang kita pakai tu sudah menutupi kaki kita,,, tapi terselak semasa kita berjalan, atau naik motor,, ianya dimaafkan,, tapi kes muja ni,,

muja banyak pakai seluar,,,~~

so,, kaki seluar tu manalah dapatnya nak cover seluruh kaki muja ni,, adess,,, bertimbun dosa hanyalah sebab malah menghabis 5 saat untuk pakai stoking.,, 

JOM KITA PAKAI STOKING YE KAWAN-KAWAN... 
then,, insya ALLAH kita boleh pakai apa sahaja 
dan 
tak pakai apa saja di syurga di akhirat kelak,, amin ya rabbal alamin....

ps-seriously, muja takleh nak janji benda ni permanent ke tak,, sebab kalau janji n termungkir janji,, berganda-ganda plak dosa muja,, dah la tak tutup kaki, jadi munafik lak muja sebab mungkir janji,, tapi,, i will try to do it :D
 

2 comments:

  1. gudluck utk muja!!!hehehe...teringat zaman skolah dlu.walaupun mrsm,tapi disebabkan senior kitorang aliran agama,pompuan sme wajib pakai stoking.sjuk je dok skolah tu rse.

    ReplyDelete
  2. Kalo xnk pakai stoking, ko pakai kasut but kuning yng sampai lutut tu. Hehehe...

    ReplyDelete