bersyukur la korang suka benda hijau aku suka benda coklat. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, January 31, 2012

bersyukur la korang suka benda hijau aku suka benda coklat.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, hari ni aku nak citer benda yang tak berapa nak best ngan korang,, suka hati korang la nak baca ke tak,, yang penting benda ni MEMANG TAK BEST LANGSUNG!!! haaaaaaaa,, aku jerit kuat-kuat kasi korang dengar and tahu and peka tentang betapa tak bestnya entry aku hari ni,, so,, sape-sape yang baca,, JANGAN MENYESAL YE,,, aku dah bagi amaran tau,, jangan cakap aku kawan makan kawan plak,, kih3

sebenarnya untuk entry ni aku hebohkan seluruh dunia,, kalau tak sampai seluruh dunia pun,, alam semesta pun jadilah,, aku ni tak delah berkira sangat amat sebenarnya,, hek3,,, so,,, sebenarnya,,, eh,, sebelum tu,, aku nak tanya korang dulu,, korang ni dah makan, dah mandi, dah berak, dah gosok gigi ke belum?? kalau belum sila buat lepas baca entry tak best aku ni tau,, tapi satu yang korang tak leh nak consider walaupun tengah khusyuk kemain baca entry aku adalah SOLAT,, dirikanlah solat sebelum kamu disolatkan,,, seram lak aih,,, terkenang dosa lalu,, sob4

berbalik pada benda tak best tadi,, ades,,, malu la pulak aku nak cakap,, bak kata ABANG BONI,, malu-malu hamster,, bak kata muja pula,,, malu-malu bewok,, apakah itu bewok?? sila tanya kawan sekelantan korang,, hek3,, so,, aku nak citer yang 

aku dah beli sayur buat pertama kali dalam sejarah hidup aku kat ipg yang permai lagi damai dengan habuk asap hitam pekat dari kilang ni,,,,makan sayur!!!!!!

ok,, memang aku sayur freak,, aku sangat takut tengok sayur,, haa,, bukan takut dimakan sayur,, tapi takut memakan sayur,, dengan kata lain yang lebih santun sopan,, takut menelan sayur sebab takut jadi sihat je manjang,, tak dapat la pulak merasa dok kat hospital sebab tak cukup zat,, tak gitu?? :P

rupa aku dan mukmin time kitorang kena makan sayur,, geram sampai jadi hijau,, kih3

aku ni dari dulu tak makan sayur,, so,, bile dah tergerak hati nak makan sayur,, memang aku rasa sangat berbesar hati lah,, kalau zaman body masih slim (sekarang gemuk kemain) aku muntah kalau makan sayur,, alhamdulillah sejak aku makan tomyam, and paksa diri makan sayur dalam tomyam tu,, lidah aku ni dah boleh terima kemasukan sayur dalam perutku walaupun tanpa rela,, ok la tu kan?? kih3,,,

huh,, aku ni,, pasal sayur pun buat entry berjela,, macam la tak de benda lain,, huh!!! so,,bile i end my entry,, i wanna invite all of you to join SAYS GIVEAWAY,, hadiah dia memang masyuk,, beribu riban rego nye,, tak join rugi sebab sangat senang,, takat ni je kot entry berjela ni,, daaaaaaa
 

2 comments:

  1. hahahaha...rugi tau tak makan sayur.leh jadi popeye,incredible hulk dan sebagainya. :p

    ReplyDelete
  2. aq hulk... ko popeye mcm arelan ckp tu... haha... tp jgn la bg taw org aq x suke sayur.... uwaaa....

    ReplyDelete