budak pemalas mungkir janji! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 14, 2012

budak pemalas mungkir janji!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,,,, tak de mud la aku hari ni,, yelah,, nak kena balik ipg,, sapa suka study memang aku salute!!! sape sukea sila angkat jari! eh,, tak de sape pun angkat??? ahaks!!! terbuktilah bahawa korang pun pemalas macam aku,,, wakakakakakaka!!!!

ceritanya macam ni,, semalam aku dah called aku punye sepupu merangkap driver aku tu datang jemput kul 9 pagi,, semangat kemainla semalam nak balik awal sebab yelah,, kejer aku kat ipg bertangguh kemain lama.. dah la keje makin banyak,,, adess,,,!!! boleh tak aku nak jadi suri rumah sepenuh masa je ti aku dah besar???? uwaaaaaaa!!!!! sape sudi ada wife yang nak keje jadi domestic engineer macam aku ni,, roger aku k,, hehe,, gediks di situ!

then,, handphone aku tu terhempas dah terburai,, tapi bila pasang balik, aku tak set jam, so, lambat la jugak aku solat subuh tadi. then, aku tido balik then set jam. aik.. bangun je dah 8.20 pagi,, mandi belum lagi,, adess,,, pastu nak online pulak,, so aku anta mesej kat dia suh datang kul 10 sebab aku yakin dye pun tak bangun lagi,, hehe....

so now,,, aku kena gi mandi, makan nasi, bersiap-siap, then memberambuskan diri dari rumah aku yang cam tongkang pecah ni,, haha,, let my younger siblings la yang uruskan,, hahahaha!!!!

mukmin: muja tido tak gitau semalam
muja: kan tak pesan kalau tak rep tu means dah tdo.

mukmin: tak kire!!!!
muja: KIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(garang tak aku? hehe)
 

3 comments:

  1. waa...... sempat lagi buat macam2 tapi,,haha

    ReplyDelete
  2. aq pn x suke gak study..
    tp jd pelik la bile bakal cikgu pn x suke study...ekekeke

    ReplyDelete
  3. hahahaha...sbr jela.klu pkul 9 n kazen dah smpi baru ckp sruh datang pkul 10,memang nak kena la tu.

    ReplyDelete