A Crazy Little Thing Called LOVE,, BEST!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, January 31, 2012

A Crazy Little Thing Called LOVE,, BEST!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni untuk entah ke berapa kalinya aku tengok filem best ni,, wait!!!! korang dah tengok ke belum??? ok,, kalau korang belum tengok,, korang gi search sekarang sebab dia super the ohsemmm!!!!! before that pe kata korang layan dulu gambar aku curi dari uncle google ni,, hope you will like them the way i do,, hek3







mr lappy dah kuar warning.. 
battery dah nak empty,,, 
so setakat ini,, 
entry muja ini hari,, hek3
 

4 comments:

  1. x penah tgok..bole cari nih..nmpk best je tgok gambar

    ReplyDelete
  2. dah lama teringin nk tgok cerita nih. tp x berkesemptan lg lah :(

    ReplyDelete
  3. lama tak layan citer siam.dulu tengok yang kat tv3 je tapi memang menyumpah seranah la tengok watak2 jahat dalam citer siam.hahaha

    ReplyDelete
  4. da tengok movie ni... mmg best habis... cute sgt2 hero movie ni.. he3

    ReplyDelete